Twitch Yayın Anahtarı Alma

Twitch Yayın Anahtarı Alma

Twitch Yayın Anahtarı Alma Twitch gibi canlı yayın platformlarının popülaritesi son yıllarda artarak yeni içerik oluşturucularını harekete geçmeye teşvik etmiştir. Popülaritedeki bu artışla birlikte bir gönderi oluşturmak ve açmak hiç olmadığı kadar kolaydır. İletim sürecini kolaylaştırmaya adanmış çok çeşitli programlar vardır. Bu programların çoğu için, kullanıcıların yayınlamadan önce yapması gereken önemli şeyler vardır. En önemli gereksinimlerden biri, Twitch yayın anahtarı alma işleminin yapılmasıdır. Yayın anahtarları, yayın yazılımınızı kanalınızın canlı yayınına bağlayan benzersiz kodlardır.

Twitch yayın anahtarı alma biçimi, Twitch'te en yaygın olanıdır. Son zamanlarda süreçte bazı değişiklikler olmasına rağmen, benzersiz akış anahtarına erişmek çok basittir ve yalnızca birkaç dakika sürer.


 

Twitch'te Yayın Anahtarı Nasıl Bulunur?

  • Twitch yayın anahtarı alma için ilk önce Twitch'e gidin ve yayın yapmayı planladığınız hesapla oturum açın.

  • Menünün sağ üst alanında profilinizi seçin. "Ayarlar" bölümünü gidin.

  • "Ayarlar" ekranına girdikten sonra "Kanal ve Videolar"ı seçin; bu sizi şifreyi ve diğer tercihleri ​​görebileceğiniz oluşturucu paneline götürecektir.

  • Yayın anahtarı, gizlilik nedenleriyle sansürlenir. Parolanızı görmek istiyorsanız, kutunun hemen altındaki göster düğmesine tıklayın.

  • Anahtarın bulunduğu sağ alanda iki farklı seçenek bulunur. Biri, programlarınıza yapıştırabilmeniz için anahtarı panonuza kopyalar.

Ancak, sıfırla seçeneği ilk bakışta gerekli görünmese de, kötü durumda kullanılması zorunludur. Yayın anahtarınıza birisinin erişimi varsa, bu düğme sıfırlamak için kullanılır, böylece hiç kimse eski anahtarı kullanarak kanalınızda canlı yayın yapamaz. Anahtarı sıfırlarsanız, yazılımınızdaki kodu yenisiyle değiştirmeniz gerekecektir.

OBS ile Yayın Anahtarı

Yayın anahtarı, oyununuzu canlı yayınlamak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biridir. Bunun için size her türlü aracı kullanma imkanı sunar. Bunu bir PC, Play Station, Xbox One veya Nintendo Switch gibi bir video oyun konsolundan da yapabilirsiniz. Ancak monitör, klavye, mikrofon ve kamera gibi çıkış çevre birimlerine sahip olmanız gerekir. Bir Twitch hesabı oluşturmanın ve akış yazılımına sahip olmanın yanı sıra bunun için bir akış uygulaması da kullanabilirsiniz. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu olduğu için en çok bilinen ve en çok kullanılan OBS'dir. Ve Mac, Windows veya Linux işletim sistemleri için de çalışır. XSplit gibi mükemmel şekilde kullanabileceğiniz başka programlar da vardır. Twitch yayın anahtarı için https://iyismm.com/ sitesinden bilgi alabiliriz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al