Twitch Yayın Başlığı Değiştirme

Twitch Yayın Başlığı Değiştirme

Twitch Yayın Başlığı Değiştirme Dijital dünyada her geçen gün farklı sosyal medya mecraları ortaya çıkıyor. Bunlardan birisi de Twitch adı verilen platformdur. Diğer sosyal medya mecralarından farkı ise bu uygulama üzerinden canlı yayın özelliğini kullanarak yayınlar yapmak ve oyun videoları paylaşmaktır. Kısacası online oyun oynamayı seven kişilerin buluşma ortamları arasında yer alıyor da denilebilir. Beklentilere en iyi şekilde yanıt veren Twitch son derece yüksek standartlarda bir uygulamadır. Bu nedenle de bu uygulamayı kişiler en iyi şekilde kullanmak istiyor.

Twitch yayın başlığı değiştirme de bu bakımdan en çok merak edilen konulardan biridir. Twitch uygulamasını en iyi şekilde kullanabilmek için editörlük ve yayın aşamalarını en iyi şekilde bilmek gerekiyor. Böylece çok daha kusursuz bir şekilde yayın yapabilme imkanı bulabilirsiniz.


 

Twitch Yayın Başlığı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Twitch yayın başlığı değiştirme işlemi için birtakım aşamaları bilmek gerekiyor. Bu aşamalar arasında şunlardan bahsedilebilir:

  • İlk olarak Twitch.tv platformunda üyeliğiniz olmalıdır.

  • Bu işlemi yapabilmek için kanal sahibi veya kanal sahibi tarafından editörlük yetkisi almış olmalısınız.

  • Editörlük yetkisini aldığınızda panelden yayıncı kısmına erişim sağlayabilirsiniz.

  • Bu işlem sonrasında ise hem başlık, anketler, mesajlar gibi kısımları yönetebilirsiniz.

Birçok kişi moderatör yetkisi ile bu işlemin yapıldığını düşünse de kişilerin editör olması gerekiyor. Editörlük yetkisi sonrasında Twitch yayın başlığı değiştirme işlemi rahatlıkla yapılabilmektedir. Bu işlem ile birlikte yayınların isimlerini kolaylıkla değiştirebilir ve gerekli diğer tüm düzenlemeleri yapabilirsiniz.

 

  1. Sohbetin altındaki kılıç simgesine tıklayarak Moderatör Alanı'na gidin.

    Twitch Mode View

     
  2. Kalem ikonuna tıklayarak düzen Yayın Seçenekleri ekranına ilerleyin.


     
  3. Bu menüden Twitch yayın başlığını değiştirebilir, yayın kategorisini ve etiketleri düzenleyebilirsiniz.

 

Twitch Başlık Değiştirme Komutu

Eğer kanalda Nightbot sohbet botu kurulu ise aşağıdaki komutu kullanarak akış başlığınızı değiştirebilirsiniz:

!title Yeni Yayın Başlığı!

 


 

Twitch Nasıl Bir Uygulama

Twitch uygulaması son yılların en çok tercih edilen uygulamalarından biridir. Online oyun severleri bir araya getiren uygulama profesyonel olarak oyun videoları paylaşabilmenize olanak tanıyor. Aynı zamanda bu platform üzerinden canlı yayın açarak diğer oyun severler ile bir araya gelebiliyorsunuz.

Bir yandan çok iyi bir oyun deneyimi yaşarken bir yandan da çok rahat bir şekilde kanalınızı yönetebilirsiniz. Bu süreçte yayınlarınızı kendi kurallarınız doğrultusunda yönetebilir ve oynadığınız oyun çerçevesinde daha da popüler bir isim haline gelebilirsiniz. Ancak bu süreçte Twitch uygulamasının editörlük yetkilerinin tamamına sahip olmanız büyük bir önem taşıyor.

Twitch Yayın Başlığı Değiştirme makalemizin sonuna geldik, Dilerseniz Twitch izleyici botu ile organik kitlenizi ve abone sayınızı büyüterek kazançlarınızı arttırmak isterseniz Twitch izleyici botu sayfamızı inceleyerek satın alabilisiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al