Twitch Yayınına Chat Ekleme

Twitch Yayınına Chat Ekleme

Twitch Yayınına Chat Ekleme Son dönemlerin en popüler uygulamalarından birisi de Twitch programıdır. Twitch ile oldukça yüksek standartlarda oyun yayınları yapabilir ve canlı yayınlarınıza da kişileri ekleyebilirsiniz. Bu uygulama üzerinden canlı yayın yapan ve oyun videolarını paylaşan kişiler zamanla Twitch üzerinden para kazanmaya da başlayabilmektedir.

Online bir platform olan ve birçok bakımdan kişilerin eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıyan Twitch aynı zamanda video yayınlama alanlarından biridir. Birçok online oyun sever bu platforma girerek diledikleri oyunla ilgili en gerçekçi ve yüksek görsel kalitesine sahip videoları izleyebilmektedir. Twitch kullanıcıları için standart ve prime hesaplar bulunmaktadır.

Bununla birlikte Twitch Prime hesaplarına tanınan avantajlar çok daha fazladır. Bu platformda en çok merak edilen konulardan biriside Twitch yayına chat ekleme işlemidir. Kişiler kendi yaptıkları yayınları bir chat uygulaması ekleyerek bir yandan oyun oynarken bir yandan da Twitch üzerinden yapılan sohbetleri takip edebilmektedir.


 

Twitch Chat Ekleme Avantajları

Twitch yayına chat ekleme yapabilmek için ufak bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. Chat paneli ekleme işleminin oyunlarınıza son derece güzel katkıları bulunuyor. Bu katkılardan şu şekilde bahsetmek mümkündür:

  • Twitch izleyicileri ile daha iyi etkileşim kurabilirsiniz.

  • Oyun arkadaşlarınız ile anlık iletişim kurabilirsiniz.

  • Twitch chat açıkken oyun oynamaya devam edebilirsiniz.

  • Anlık olarak mesajlaşma imkânı bulabilirsiniz.

Tüm bunlar Twitch uygulamasının kişilere sağladığı avantajlar arasında yer alıyor.


 

Twitch Hesabı Nasıl Açılır?

Twitch yayına chat ekleme yapabilmek için öncelikle bir Twitch hesabınız olması gerekmektedir. Bu hesabınız yoksa eğer canlı yayınlarını yapamadığınız gibi chat uygulamalarından da faydalanamazsınız. Bu uygulama sayesinde video oyun oynarken kişisel bir kanal açabilir ve bu kanalda tüm oyun videolarınızı paylaşabilirsiniz.

Zamanla oyunda popüler bir oyuncu haline geldiğinizde Twitch üzerinden para kazanma işlemi de gerçekleştirebilirsiniz. Hem bilgisayarda oynadığınız hem de PlayStation da oynadığınız tüm oyunların videoları Twitch üzerinden yayınlana bilmektedir. Bu uygulamaya üye olabilmek için öncelikle kendi adınızı ve soyadınızı kullanmalı ve tüm bilgilerinizi gerçek vermelisiniz.

24 saat boyunca aktif kanalları bulunan uygulamaya üye olmak için çok fazla uğraşmanıza gerek bulunmuyor. Direkt uygulamanın ana sayfasından üye olabileceğiniz gibi Facebook hesabınızla da üye olabilirsiniz. Ancak burada oyunları bilgisayardan mı yoksa playstationdan mı oynadığınız konusunda ufak bir ayrım söz konusu olabilir.

Twitch kanalınızı organik olarak büyütmek isterseniz tam size göre Twitch Klip İzlenme Paketleri konusunda %20 indirimli olarak her zaman yaralanmanızı sağlayabiliriz.


 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al