Twitter’ da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Twitter’ da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Twitter milyonlarca kişinin kullandığı sosyal araçlardandır. Gündeme yorum yaparak, beğeni sağlayarak veya medya içeriği paylaşarak katılım sağlarız. Bazen gündemin harareti ile tartışma ortamları içerisine girebiliriz. Bunun yanı sıra kişi listemizde bulunan insanların engellemeleri ile de karşı karşıya kalabiliriz. Twitter da beni engelleyenleri nasıl görebilirim kullanıcılar tarafından merak edilen bir durumdur. Kimse durup dururken engellenmeyi hak etmez. Bu sebeple kişiler engellendiğinin bilincinde olmalıdır. Engelleyen kişilerle iletişimi tamamen ortadan kaldırmak oldukça mantıklı bir yaklaşımdır. Tanıdığınız yüz yüze baktığınız kişilerin sizi engellemesi içinizi acıtsa da bu gerçekle yüzleşmek size oldukça avantaj sağlayacaktır.

Twitter Engeli Nasıl Görünür

Kişi listenizde bulunan arkadaşlarınızdan engel yemek oldukça can sıkıcı olabilmektedir. Twitter da beni engelleyenleri nasıl görebilirim konusunda bilgi sahibi olmak engelleyen kişiye karşı bir fikir edinmenize sebep olacaktır. Twitter sosyal ağından sizi engelleyen kişileri açık ve net bir şekilde görmek mümkündür.

  • Twitter engeli açıkça görüntülenmektedir.
  • Eğer bir kullanıcının sizi engellediğini düşünüyorsanız kullanıcı profiline gitmeniz yeterlidir.
  • Sizi engelleyen kullanıcının profiline yöneldiğinizde engellediğinizi bildiren bir mesajla karşı karşıya kalırsınız.
  • Engellenmeniz amacı gönderileri görmemeniz, iletişime geçmemeniz içindir.
  • Twitter da beni engelleyenleri nasıl görebilirim diye düşünüyorsanız kısaca belirtelim.
  • Eğer herhangi bir Twitter kullanıcısı tarafından engellendiyseniz sizde o kişiye engel atabilme hakkına sahip olursunuz.
  • Twitter ayrıca sizi engelleyen birini bildirmeniz konusunda önemli bir ayrıntı sunmaktadır.

Twitter üzerinden Engellenmek

Twitter diğer sosyal ağlar gibi değildir. Tüm görüşlerin rahatlıkla paylaşılabildiği bir platformdur. Dolayısı ile siz farkında olmadan birinin profilini ziyaret ettiğinizde engellendiğiniz ile yüzleşebilirsiniz. Diğer platformlarda engel konusunda kullanıcıya bilgi verilmemektedir. Ancak Twitter bu konuda gayet açık davranmaktadır. Eğer bir kullanıcı sizi engellediyse sizde onun engelleme hakkında sahipsiniz demektir. Twitter da beni engelleyenleri nasıl görebilirim diyen kullanıcılar engelleme şüphesinde direk olarak kullanıcı profiline bakmalıdır. Kullanıcı profilinde uyarıcı bir mesaj belirecektir. Bu mesajla birlikte kesin olarak engellendiğinin bilincine varır. Kişinin tanımadığı kişiler engel atılması halinde etkisizken, yakın gördüğü kişilerin engellemesi bir hayli hayal kırıklığı sebebidir.

Twitter Takipçi Paketleri şimdi %20 indirimli olarak satın alabilirsiniz. 2500 TL ve üstü siparişleriniz de uzman kadromuz ile birlikte aksiyon alabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al