Twitter da Takip Etmeyenleri Silme Programı

Twitter da Takip Etmeyenleri Silme Programı

Twitter da Takip Etmeyenleri Silme Programı Twitter sosyal medya platformları arasında en fazla kullanılan uygulamalardan bir tanesi. Kullanıcılarına fikir sunma özgürlüğü sunması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Belirli bir kitleye sahip olması ve bu kitlenin uygulamaya sadık olması Twitter’ı diğer sosyal medya platformlarından ayırıyor. Ancak her sosyal medya uygulamasında olduğu gibi twitter uygulamasında da takipçi sayısı oldukça önemli. Pek çok kullanıcı takipçi sayısının yüksek olmasına özen gösteriyor. Kullanıcıların Twitter uygulamasında takipçi konusunda en fazla dikkat ettikleri unsur kendilerini takip etmeyen kullanıcılar. Pek çok kullanıcı takipçi sayısını arttırmak için geri takip yöntemini kullanıyor. Ancak çoğu zaman takip ettikleri kişiler ya hesaplarını geri takip etmiyor ya da belirli bir süre sonra takip etmeyi bırakıyor. Bu nedenle kullanıcıların pek çoğu twitter da takip etmeyenleri silme programı arıyor. Sizler için bu yazımızda twitter da takip etmeyenleri silme programı konulu bir liste oluşturduk. Önerdiğimiz programları kullanarak hesabınızı takip etmeyen kullanıcıları kolayca takipten çıkabilirsiniz.

Twitter da Takip Etmeyenleri Silme Programları

Twitter’da hesabınızı takip etmeyen kullanıcıları silmek için kullanabileceğiniz kaliteli programlar şu şekilde:

  • Manage Filter: Hesabınızı takip etmeyen hesapları, sahte veya spam hesaplarını ve 30 gün içerisinde aktif olmayan hesapları kolayca tespit edebilirsiniz. Pek çok özelliği ücretsiz olan bu uygulama ücretli üyeliklerde daha fazla özelliğe erişmenizi sağlıyor. Kolay ve kullanıcı dostu ara yüze sahip olması takipten çıkma işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor.

  • Justunfollow: Justunfollow uygulaması ücretli uygulamalar arasında yer alıyor. Ancak ücretsiz üyeliklere sunduğu özelliklerde tatmin edici seviyede. Programa üye olduğunuzda ilk olarak twitter hesabınızın analizini size sunuyor. Ek olarak sizin takip ettiğiniz ancak sizi takip etmeyen kullanıcıları ve aktif olmayan kullanıcıları sunmaktadır. Kolay kullanılabilir bir ara yüze sahiptir.

  • Tweepi: Ücretli bir uygulamadır. Ücretsiz özellikleri sınırlı olsa da daha kolay ve daha hızlı işlem yapmanıza olanak sağlar. Hesabınızı takip etmeyen, hesabınızı takip eden ancak sizin takip etmediğiniz kullanıcıları listeler. Bunların yanı sıra toplu takipten çıkma özelliği de sunmaktadır.

  • Untweeps: Özellikle aktif olmayan hesapları takipten çıkmanıza yardımcı olan bir uygulamadır. Aktiflik zamanını dilediğiniz şekilde ayarlayarak kullanıcıları listeleyebilir ve kolayca takip etmeyi bırakabilirsiniz.

Twitter 250 Bot Takipçi şimdi %20 indirimli fiyatı ile Api 3.0 desteği ile ilk kez bizde satışa sunulmaktadır.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al