Twitter Daha Geniş Bir Kitleye Ulaşın Ücreti Ne kadar ?

Twitter Daha Geniş Bir Kitleye Ulaşın Ücreti Ne kadar ?

Twitter Daha Geniş Bir Kitleye Ulaşın Ücreti ve Twitter birçok kişi tarafından kullanılan gündem takip etmeye yarayan sosyal medyalar arasında yer almaktadır. Twitter daha geniş bir kitleye ulaşın ücreti ödeyerek kısa zamanda hatırı sayılır bir takipçi elde etmek mümkündür. Twitter üzerinden geniş kitleye sahip olmanız için yapmanız gereken sadece tanıtım yapmanızdır. Erişim kitlenizi genişletmek için Twitter tanıtımına yer vermek profilinizin güçlenmesinde etkili olacaktır. Twitter daha geniş bir kitleye ulaşın ücreti yatırarak hayalinizdeki takipçi kitlesine ulaşabilirsiniz. Twitter takipçi kitlesi ile Twitter üzerinden attığınız her Tweet gönderisi başına ücret alabilirsiniz. Kısacası ücretli olarak tanıtım reklamı aldığınızda takipçilerinizi genişletmek mümkün olabilmektedir.

Tweet Gönderilerinizin Tanıtılması

Twitter daha geniş bir kitleye ulaşın ücreti ödediğiniz andan itibaren kendi attığınız Tweet gönderilerini binlerce insanla paylaşmanız mümkündür. Genel olarak Twitter hesabınız herkes tarafından görünür durumda olsa da takipçi sağlamanız ve Tweet gönderilerinizin etkileşim göstermesi çok zordur. Bu sebeple Twitter reklamlarını kullanarak çok geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmak mümkündür.

  • Tanıtım ile geniş kitlelere hitap edebilmek için öncelikle profilinize gidin.
  • Twitter daha geniş bir kitleye ulaşın ücreti ödeyerek tanıtım sağlamak için öncelikle kendinize ait bir Tweet gönderisi seçiniz.
  • Tweet gönderisin üzerinde bulunan görüntüle Tweet etkinliği kısmına gelin.
  • Daha sonra Tweet gönderisini tanıt butonunu tıklayın.

Reklamla Kullanıcı Kitlesi Yaratın

Twitter daha geniş bir kitleye ulaşın ücreti ödemeden önce saat ve ülke ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. İletişim bilgilerinizi girerek Twitter reklam koşullarını kabul ederek onaylayın. Bu aşamadan sonra ileri butonu ile ödeme bilgilerinizi girin. Son aşamada hedef kitlenizin konumunu belirleyin. Ücret bilgisini kendiniz belirlersiniz. Twitter bu konuda kullanıcıları özgür bırakmaktadır. Ancak reklamınızı yapabilmeniz adına on dolar ila iki bin beş yüz dolar arasında ödeme sağlayabilirsiniz. Reklamınızın aktif etmek için harcamayı onayla butonuna basarak ödemenizi aktif edebilirsiniz. Böylece Twitter üzerinden geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. İlk etapta makul bir fiyattan reklam yapabilirsiniz. Bu sayede reklamın işe yaratıp yaramadığını kavrayabilirsiniz. Reklamlar sayesinde bugün Twitter üzerinde başarı sağlamış binlerce kişi bulunmaktadır.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al