Twitter Doğrulama Kodu Eski Numarama Gidiyor

Twitter Doğrulama Kodu Eski Numarama Gidiyor

Twitter Doğrulama Kodu Eski Numarama Gidiyor Twitter kullanıcılarına fikirlerini paylaşmada ve başka fikirler hakkında yorum yapmada olanak sağlayan popüler bir sosyal medya programı. Bilhassa güncel konular denilince akla gelen ilk uygulama. Kullanıcıların birçoğu twitter uygulamasını güncel ve siyasi konuları takip etmek için ve bu konular hakkında yorum belirtmek için kullanılıyor. Bunun yanı sıra eğlenceli ve keyifli içeriklerde bu mecrada paylaşılıyor. Öyle ki twitter uygulamasında paylaşılan içeriklerin pek çoğu instagram üzerinden de paylaşılıyor. Ancak diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi twitter uygulaması da kullanıcılardan hesap doğrulaması yapmalarını istiyor. Hesap doğrulaması hem hesabın size ait olduğunu gösteriyor hem de twitter uygulamasının hesap güvenliğinizi sağlamasına olanak tanıyor. Hesap doğrulaması genellikle telefon numarası üzerinden gerçekleştiriliyor. Ancak telefon numarasını değiştiren kullanıcılar genelle twitter doğrulama kodu eski numarama gidiyor sorunuyla karşı karşıya kalabiliyor. Bu sorunla karşı karşıya kalan kullanıcılar hesap doğrulama işlemini gerçekleştiremiyor. Bu yazımızda sizlere twitter doğrulama kodu eski numara gidiyor sorunu nasıl çözülür detaylı olarak açıkladık.

Twitter Telefon Numarası Değiştirme

Hesap doğrulaması yapmak her uygulamada önem arz eden bir nokta. Zira hesabınızın çalınması durumunda kişisel bilgileriniz üçüncü şahısların eline geçebilir. Bunu engellemenin en kolay yoluysa hesap doğrulamasını yapmak. Hesap doğrulaması twitter hesabınızı güvende tutmanızı sağlar. Bu sayede hesabınıza başka kişiler erişemez ya da hesabınız çalınamaz. Son dönemlerde hızla artan internet korsancılığına karşı en etkili olan hesap doğrulama işleminin gerçekleştirilmesi bu nedenle önem arz ediyor. Ancak telefon numarasını değiştirmiş olan kullanıcılar bu işlemi yaparken bazı aksilikler yaşayabiliyor. Bunun için twitter telefon numarası değiştirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki adımları takip ederek twitter telefon numarası değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Twitter hesabınıza giriş yapın.

  • Uygulamanın ayarlar kısmına erişim sağlayın.

  • Buradaki seçeneklerden ‘Hesabım’ yazan seçeneğe tıklayın.

  • Açılan seçeneklerden ‘Hesap bilgileri’ kısmına tıklayın.

  • Bu aşamada sizden twitter şifrenizi isteyecektir. Şifrenizi girin.

  • Açılan sayfadan ‘Telefon’ yazan kısma tıklayın.

  • Açılan yeni sayfada eski telefon numaranız görünecektir. Aynı sayfada bulunan ‘Telefon numarasını güncelle’ yazısına tıklayın ve yeni numaranızı girin.

Twitter Doğrulama Kodu Eski Numarama Gidiyor makalemizin sonuna geldik, Bu tarz makaleler dikkatiniz çektiyse blog sayfamızı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al