Twitter Hesabı Askıya Alınan Kurtarma Nasıl Yapılır?

Twitter Hesabı Askıya Alınan Kurtarma Nasıl Yapılır?

Twitter çok sevilen ve gündemi takipçi bir platformdur. Genel olarak Twitter duygu ve düşüncelerin yansıtıldığı sosyal ağlar içerisindedir. Twitter hesabı askıya alınan kurtarma eylemi ile hesabını tekrar aktive edebilir. Twitter hesabının askıya alınmasını gerektiren faktörler vardır. Eğer bir hesap başka biri tarafından kullanıyorsa veya topluma zarar verdiği düşünülüyorsa o zaman hesap askıya alınıp kilitlenebilmektedir. Aktif kullanıcıların hesabı çalınması durumunda kurtarma işlemi yapılabilmektedir. Twitter hesabı askıya alınan kurtarma yöntemi sayesinde hesabını tekrar etkin bir biçimde kullanabilir. Hesabınızın askıya alındığını tarafınıza gelen Twitter mesajından anlamak mümkündür. Kullanıcılar bu mesajı aldıklarında büyük endişeye kapılırlar ancak askıya alınan bir Twitter hesabı güvenli bir şekilde kurtarılabilir.

Twitter Hesabını Kilitli Kısıtlamadan Kurtarma

Twitter hesabı askıya alınan kurtarma birkaç yöntemle sağlanabilmektedir. Twitter uygulamasında bazı paylaşımların kural ihlaline sebep olduğundan hesaplar kilitlenmektedir. Bu birçok kullanıcının başına gelebilmektedir. Ancak çözümü olan bir sorundur. Twitter hesabınızı askıdan nasıl kurtarırsınız kısaca bilgilendirelim.

  • Bazı nedenlerden kaynaklı olarak Twitter hesabın hacklendiğini düşünebilir. Bu yüzden hesabınızı askıya alır. Hesap şifresini değiştirmeniz Twitter hesabınızı aktif etmenizi sağlayacaktır.
  • Hesap kilitli mesajı alıyorsanız mutlaka hesap açma girişiminde bulunmanız gerekir.
  • Twitter hesabı askıya alınan kurtarma işlemi için hesabınıza giriş yapın.
  • Hesabınızın kilitlendiğini belirten mesaj içeriğini tıklayın.
  • Başla butonuna basın.
  • Kilitli hesabınızı geri almanız için telefon numaranızı adresinizle eşleştirmeniz gerekir.
  • Numaranıza doğrulama kodu iletilecektir.
  • Bu onay kodu ile hesap sahibi olduğunuzu doğrulayarak hesabınızı açabilirsiniz.

Sınırlandırılmış Twitter Hesabını Geri Alma

Twitter hesabı askıya alınan kurtarma işlemi ile sınırlardan sıyrılabilir. Twitter hesabı sınırlandırılmış kişiler sadece özel mesajları görebilmektedir. Böyle bir kullanım sosyal medyanızdaki verimi düşürecektir. Hesabınızı tekrar eski haline döndürmek için hesap bilgilerinizi doğrulamalısınız. Bununla birlikte sizi sınırlandıran mesaj ve medya paylaşımlarını silmeniz çok önemlidir. Kurtarma işlemi için hazırlıkları tamamladığınızda başla butonuna tıklayarak geri dönüşümü sağlayabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda geri dönüş imkânsız olabilmektedir. Böyle bir durumda kalıcı olarak Twitter hesabınız askıya alınabilmektedir. Genellikle Twitter hesapları kurtarılarak kullanım sağlanabilmektedir.

Profesyonel destek alarak Twitter hesabınızı organik olarak büyütmek isterseniz Twitter Retweet Paketleri incelemek ve şimdi %20 satın almak isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al