Twitter Kendi Kendine Takip Ediyor Nasıl İptal Edilir?

Twitter Kendi Kendine Takip Ediyor Nasıl İptal Edilir?

Twitter gündemdeki konuların takibi için önemlidir. Bununla birlikte arkadaşlarımızı veya tanınmış isimleri takip ederek gündeme ilişkin yorumlarını öğrenmemizde etkilidir. Twitter kendi kendine takip ediyor olması takipçilere zor anlar yaşatmaktadır. İsteğiniz dışında bazen Twitter kendi kendine çeşitli kullanıcıları ekleyebilmektedir. Bir kullanıcı iradesi dışında bir kullanıcıyı hesabında görebilir. Bu çok can sıkıcı bir durumdur. Sonuç itibari Twitter sosyal ağında kendi isteğimiz dışında herhangi bir kullanıcı hesabının olabiliyor olması oldukça rahatsız edicidir. Bireysel olarak kendi tercih ettiğimiz kullanıcıların hesabını takip etmek oldukça hoş bir durumdur. Ancak tanımadığımız insanların hesapları yanlışlıkla hesabımızda aktif olmaları pek iç açıcı değildir. Twitter kendi kendine takip ediyor ise tek tek takipten çıkarmak yorucu olabilmektedir.

Twitter Hesabınızda Tanımadığınız Kullanıcılar

Twitter kendi kendine takip ediyor ise bu duruma son vermek akıllıca olacaktır. Twitter sosyal ağı son dönemlerde bu sorunla oldukça sık karşılaşmaktadır. Twitter hesabınıza eklenen tanımadığınız hesaplardan kurtulmak için çeşitli uygulamalardan kaçınmanız gerekir. Eğer hesabınızda tanımadığınız kullanıcı fark ediyorsanız kolay bir yöntemle bu sorunu çözümleyebilirsiniz.

  • Twitter kendi kendine takip ediyor olması birçok kişiyi rahatsız etmektedir. Genel olarak Twitter uygulamasının kişiden habersiz takip etmesinin sebebi güncellemeler ve kullanılan takipçi uygulamalarıdır.

  • Twitter hesabınızı isteğiniz dışında takipçilerden uzak tutmak istiyorsanız Twitter üzerinden ayar yapmanız gerekir.

  • Kullanıcı profilinden ayarlar bölümüne girin. Buradan uygulamalar bölümünü tıklayın.

  • Uygulamalar bölümünde API uygulamalarını görüntüleyeceksiniz.

  • Twitter için zararlı olabilecek API seçin ve bunlara dair tüm erişimleri kısıtlayın.

Sosyal Ağlarda Kendi Kendine Takibe Kısıtlama Getirme

Twitter kendi kendine takip ediyor ediyor olması kullanıcıları rahatsız etse de çözümü olan bir durumdur. API erişimlerinin kaldırılması ile birlikte sosyal medya ağınız kendi kendine takibi bırakır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken ince bir çizgi vardır. API erişim kısıtlaması yaparken gerekli olanlarında erişimini kısıtlayabilirsiniz. Bu sebeple bu konuda akıllıca davranmak gerekir. Bazı API uygulamalarının kaldırılması cihazınızı işlevsiz hale getirebilmektedir. Ancak Twitter istenmeyen takipçilerinden de hesabınızda misafir olmaması adına mutlaka bazı API uygulamalarında erişiminin kaldırılması gerekir.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al