Twitter Özel Mesaj Gönder Butonu Nasıl Aktif Edilir?

Twitter Özel Mesaj Gönder Butonu Nasıl Aktif Edilir?

Twitter özel mesaj gönder butonu sayesinde Twitter uygulaması içerisinde mesajlarınızı daha kolay bir şekilde gönderebiliyorsunuz. Çoğu Twitter kullanıcısı henüz bu özelliği bilmiyor ancak kullananlar oldukça memnun. Ana sayfada kişilerinize daha kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayan Twitter özel mesaj gönder butonu sayesinde siz de daha rahat bir sohbet ortamı oluşturabilirsiniz. Twitter özel mesaj gönder butonu nasıl eklenir ve nasıl kullanır gibi sorulara yanıt arıyorsanız, içeriğimizde her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Twitter Özel Mesaj Butonu

Twitter içerisine ekleyebileceğiniz Twitter özel mesaj gönder butonu işinizi kolaylaştırır. Twitter’da kısaca adı DM olan mesaj türünü özellikle kampanya bilgisi içeren Tweetleriniz için sıklıkla kullanabilirsiniz. Normal koşullarda diğer Twitter kullanıcılarının size ulaşabilmeleri için öncelikle sizin sayfanıza ulaşması ve ardından buradan size özel mesaj atması gerekir. Ancak Twitter özel mesaj butonu sayesinde kullanıcılar sadece bir tık ile size kolayca ulaşabilirler.

Twitter Özel Mesaj Gönder Butonu Nasıl Aktif Edilir?

Twitter özel mesaj gönder butonu ile sohbeti kolaylaştırmak için öncelikle gerekli ayarların yapılması gerekir. Bunun için şu aşamaları izleyebilirsiniz;

  • “Profil ve Ayarlar” bölümüne gelin.
  • “Gizlilik ve Güvenlik” ayarları bölümüne ilerleyin.
  • Herhangi Birinden Direkt Mesaj Al” seçeneğini aktif edin.

Bu seçenek aktif edilmezse, Tweet içerisinde bulunan buton link olarak görünecektir. İkinci aşamada ise Twitter ID numaranızı tespit etmeniz gerekir. Bunun için izleyeceğiniz adımlar;

  • http://gettwitterid.com/ sitesine girin.
  • Açılan ekranda gerekli olan yere kullanıcı adınızı ekleyin.
  • Sorgulama yapın.
  • ID numaranız tespit edildikten sonra https://twitter.com/messages/compose?recipient_id={your account’s numeric user ID} linkini kullanın. Burada yer alan üstü çizili link devamına sizin kendi öğrendiğiniz ID numaranızı girmeniz gerekmektedir.

İşlemleri sırası ile gerçekleştirdikten sonra Twitter özel mesaj gönder butonu aktif hale gelecektir. Uygulamayı kapatarak yeni baştan giriş yapabilir ve butonu kullanıcılarınıza sunabilirsiniz.
Twitter özel mesaj gönder butonu özellikle hesabını reklam amacı ile kullanan Twitter kullanıcılarına oldukça fayda sağlar. Reklamlarınızı daha fazla kitleye ulaştırmak için hesabınıza siz de Twitter özel mesaj gönder butonu ekleyebilirsiniz.

Twitter Beğeni Paketleri şimdi Hem %20 indirimli hemde Doğal büyüme garantili hizmetimiz sayesinde sorunsuzca satın alabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al