Yemeksepeti Twitch sponsorluk

Yemeksepeti Twitch sponsorluk

Yemeksepeti Twitch sponsorluk konusu Twitch uygulamasından her anlamda faydalanmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Kullanıcılarına güzel ve farklı bir ortam sunan Twitch, aynı zamanda sponsorluk anlaşmalarında da yer alıyor. Bu sayede de kullanıcılarına gelir seçeneği sunması nedeni ile Twitch sponsorluk araştırmaları her geçen gün artarak devam ediyor.

Twitch, kullanıcılarına canlı yayın açma ve bağış toplama gibi özellikler sunan bir platformdur. 2011 yılında kullanıma sunulan uygulama kurulduğu günden beri gelişimini sürdürerek değer kazanmaya devam ediyor. İlk açıldığı yıllarda amacı sadece insanları eğlendirmek olan uygulama daha sonrasında bambaşka bir konsepte dönüştü. Kullanıcı sayısının her geçen gün artması sayesinde canlı yayın konseptine ek olarak yardım platformu halini aldı. Dünyanın en büyük markalarının dikkatini çekmesi ile de kurumsal sponsorluklar gündeme geldi ve bu sayede ulaşılabilen her türlü kitle belirli bir hedef doğrultusunda yönlendirilmeye başlandı. Başarısını kısa süre içerisinde katlayan Twitch uygulamasında sponsorluk hakkında bilmeniz gereken her şeyi buradan paylaşıyoruz. Yemeksepeti Twitch sponsorluk konusunda merak ettikleriniz için yazının devamına göz atabilirsiniz.

Twitch Sponsorluk Araması Nasıl Yapılır?

Twitch uygulamasında sponsorluk araması yapmak için şu adımları izlemeniz gerekiyor;

Hazırlık yapın

Markanın sizin kanalınıza sponsor olması için kanalınızın yeterli bir seviyeye ulaşmış olması gerekiyor. Kanalınızı markalar tarafından ilgi çekecek bir hale getirin. Kanalınızda bulunan “Bilgi Bölümü” isimli kısmı detaylıca planlayın. Bu bölümü tasarlarken temel hedefiniz bu bölüme gelen kişileri etkilemek olsun. Hazırlayacağınız grafiklerin hem marka hem de izleyiciler tarafından uygunluk sağlamasına dikkat edin. Yemeksepeti Twitch sponsorluk alabilmek için diğer adımları da uygulayın.

Marka Belirlemesi Yapın

Twitch hem yayıncıların sponsorlara hem sponsorların yayıncılara ulaşabildikleri bir platformdur. Bu nedenle yayıncı olarak öncelikle tercih edeceğiniz markayı belirlemeniz gerekiyor. Bu durumda akla gelen her şey sizin için bir potansiyel sponsor olabilir. Eğer tercih yapmakta zorlanırsanız öncelikle sektörleri gözden geçirip birkaç sektörü sona bırakabilir ve bu sektörler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Yemeksepeti Twitch sponsorluk istiyorsanız çalışmalarınızı Yemeksepeti’ne uygun olarak gerçekleştirmeniz gerekir.

İletişim Kurun

Markayı belirledikten sonra kurum yetkilileri ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Bu aşamada güçlü olmak istiyorsanız önce onların sizi fark etmesini sağlayın. Sosyal medya üzerinden yetkililer ile iletişime geçin ve sayfanızı onlara övün. Sponsor olmak için firma sizden bir dosya talep ettiğinde bu doya içerisinde bulunması gerekenler şu şekilde;

  • Sponsor aradığınızı kesin bir dille belirtecek bir açıklama
  • Markaya yönelik uygun pazarlama hedefleri
  • Kitlenizi tanımlayan kısa bir açıklama
  • Twitch akış bölümünde markaya katabileceğiniz değerlere yönelik örnekler

Yemeksepeti Twitch sponsorluk görüşmesi sonrasında uygun bulunursanız Yemeksepeti sponsorları arasında yerinizi alabilirsiniz. Ardından yapacağınız görüşme ile sponsorluk detaylarını görüşebilir ve bu firma ile sponsorluk sözleşmesini imzalayabilirsiniz.
 

Twitch Haftalık Canlı Bot İzleyici Paketleri sayesinde tek sefer alın her yayın açışınızda gerçek kullanıcılar sizi izlesin ve organik olarak büyümenize fayda iyismm.com ekibi olarak her zaman yanınızda olalım.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al