Youtube İzlenme Sayısı Artırma Yöntemleri

Youtube İzlenme Sayısı Artırma Yöntemleri

Youtube gibi video siteleri, kimi zaman partnerlik programları sayesinde izlenme sayısı çok olan videoların sahiplerine bir miktar ödeme yapmaktadır. Adsense reklamları aracılığıyla yapılan bu ödemeler, pek çok kişi için yeni bir gelir kapısı oluşturmuş durumda.

Youtube üzerinden yayınladığınız videoları ne kadar çok kişi ile paylaşırsanız, o kadar çok kişi izleyecek ve o kadar fazla izlenme sayısına sahip olacaksınız. Ne kadar fazla okuyucuya sahip olursanız, partnerlik programlarına katılabilme şansınız da o kadar artacaktır.

Partnerlik programları aracılığıyla, yüklediğiniz videoların yanında yer alacak olan reklamlara ne kadar tıklanırsa ve ne kadar gösterilirse o kadar çok gelir elde etmeniz mümkündür. Bu durumun etkisini artırmak için de mutlaka çok sayıda video yayınlamanız, bu videoları çok fazla kişiye ulaştırmanız gereklidir.

Youtube’da videolarınızın izlenme sayısını artırmak için, öncelikle videolarınızın kaliteli ve özgün olduğuna emin olmanız gereklidir. Böylece, arama kısmından gelen veya sizin tavsiyeniz ile videolarınızı izleyen kişiler, izledikleri videoları beğenerek, başka arkadaşlarına da tavsiye edecek, profillerinde paylaşacak ve böylece çok daha fazla kişiye ulaştıracaktır.

Videolarınızın kalitesinden emin olduktan sonra, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar aracılığıyla mutlaka paylaşım yapmanız gereklidir. Arkadaş listeniz ne kadar kalabalıksa ve sizin paylaşımlarınıza ne kadar dikkat ediyorlarsa, videonuzu o kadar fazla izleyeceklerdir.

Bunun yanı sıra, forum sitelerinde de videolarınızı yayınlayarak daha fazla izlenme sayısı elde edebilmeniz mümkündür.

Daha hızlı Youtube izlenme için Youtube hizmetleri sayfamızı kontrol ediniz.

Youtube’dan nasıl video silinir?

Youtube, hayatımızın belli bir kısmını ele geçirdi. Youtube’da her gün en az bir video izliyoruz. Kimi zaman video izlemek yeterli gelmiyor, çektiğimiz videoları da Youtube’da yayınlıyoruz. Youtube, çoğu zaman bizlerle farklı bir açıdan karşı karşıya olmaktadır. Youtube üzerinden yayınladığımız videolar, bizleri ünlü yapabileceği gibi rezil de edebilir. Özellikle internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte, zaman zaman istemediğimiz videoları yükleyerek veya yanlışlıkla yüklediğimiz videoları silmek isteyebiliriz.

Bu durumda, Youtube’da video silme işlemini nasıl yapabileceğimizi bilmeme durumunda, çok büyük sorunlar yaşayabilmekteyiz. Özellikle Youtube sistemi içerisinde, video silme işleminin hangi buton ile gerçekleştirildiğini anlayamayan insanlar, yoğun bir araştırma süreci içerisine girmektedirler. Eğer Youtube’da videoyu silemezseniz, belki de bu video sizin rezil olmanıza sebep olacaktır.

Youtube üzerinden yayınladığınız, yüklediğiniz bir videoyu silmek için yapmanız gereken birtakım adımlar bulunmaktadır. Öncelikle videoyu yüklediğiniz hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, profilinizde, videolarınızın yer aldığı kısma ulaşmak için, sağ üstte bulunan profil fotoğrafınıza tıklayın.

Açılan sayfada, karşınıza çıkacak olan video listesinden silmek istediğiniz videoyu işaretleyin ve sayfanın hemen altında bulunan “delete” butonuna tıklayın. Aynı buton video adının hemen altında da bulunabiliyor.

Videoyu silmek için butona tıkladığınızda, size yaklaşık 5 saniye düşünme süresi tanıyacaktır. 5 saniye için silme butonu aktif olmayacak, eğer gerçekten silmek istiyorsanız, bu süre sonunda sil tuşuna basabileceksiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al