Youtube İzlenme Süresi Arttırma

Youtube İzlenme Süresi Arttırma

Kurulduğu ilk günden itibaren dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir platform haline gelen Youtube içerisinde birçok kanal ve video bulunmaktadır. Son zamanlarda daha popüler bir platform haline gelen ve kanal sahibi olunarak maddi gelir sağlayan Youtube’da reklam ortaklığı konusunda yeni kurallar belirlendi.

Youtube’da kanal açarak para kazanmak isteyen tüm herkesin artık dikkat etmesi gereken yeni kurallar, koşullar bulunmaktadır. Buna göre Youtube’da para kazanmak için kanalınızın 12 ay içerisinde 1000 aboneye ulaşması ve 4000 saat izlenme süresini sahip olması gerekmektedir. Bu koşullara sahip olmayan kanallar reklam veremeyeceği için para kazanamamaktadır.

İzlenme Süresi Nedir?

Youtube kanalınıza yüklemiş olduğunuz her videonun izlenme süresi bulunmaktadır. Peki, izlenme süresi nedir? İzlenme süresi kullanıcıların videonuzda geçirdiği zaman aralığıdır. Yani bir kullanıcı videonuzu kaç dakika izledi anlamına gelmektedir. Örnek vermek gerekirse 20 dakikalık bir video yüklediniz ve kullanıcı o videoyu atlamadan baştan sona izlediyse izlenme süresi olarak size 20 dakika izlenme süresi eklenecektir. Ama atlar veya tamamını izlemezse atladığı süre kadar izlenme sürenize bu durum yansır. Hızlı bir şekilde 4000 saatlik izlenme süresine ulaşmak istiyorsanız yükleyeceğiniz videoların akıcı olmasına dikkat etmelisiniz.

Youtube’da Kaç Saat İzlendim?

Yüklemiş olduğunuz videolar sonrası kanalınızın izlenme süresinin toplam ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorsanız yapmanız gereken çok basittir. Youtube hesabınıza giriş sağladıktan sonra sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafınıza tıklayarak Kanalınız bölümüne tıklamalı oradan Youtube Stüdyo giriş yapmalı ve Analytics sekmesini açmalısınız. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan sayfada zaman aralığını “ömür boyu” yaparak toplam izlenme sürenizi görebilirsiniz.

İzlenme süremi nasıl arttırabilirim?

Videolarınızın izlenme süresini arttırmak ve Youtube’dan para kazanmanız için gerekli olan 4000 saatlik izlenme süresine hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız paylaşımını yaptığınız video içeriklerinin akıcı ve uzun içerikler olmasına dikkat etmelisiniz. Videonuzun ilgi çekici olması, akıcı ve uzun olması birçok kullanıcının dikkatini çekecek ve kesintisiz bir şekilde izlenmesini sağlayacaktır. Videolarınızın sıkıcı olması izlenme sürenizi olumsuz bir şekilde etkileyebilir.

Sitemiz üzerinden Youtube izlenme satın al işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al