Youtube İzlenme Süresi İyileştirme Nasıl Yapılır?

Youtube İzlenme Süresi İyileştirme Nasıl Yapılır?

Sosyal medyayı en çok etkisi altına alan Youtube de nasıl izlenme süremizi artırırız nasıl daha çok görüntüleniriz. İşte bunların cevabı ve yapılması gerekenler. Youtube dijital dünya içerisinde en çok kullanılan araçlardan bir tanesidir.

Bu yüzden Youtube de görüntülenme sayımızı en yükseğe çıkartabilmek için klasik, karmakarışık ve basit profillerden ve videolardan uzak durmalıyız yoksa kafamızı karıştırırız ve izlenme süremize de pek bir oynama göremeyebiliriz. Bunun için ne yapmalıyız?

Youtube İzlenme Süresini Arttırmak İçin

Youtube izlenme süremizi arttırmak için gündemi takip etmeliyiz fakat Youtube de başarılı olmak sadece izlenme ve abone sayımız değil videolara gelen yorumlar ve like/dislike da bir o kadar önemlidir videolarınıza ne kadar fazla like gelirse Youtube arama motorunda veya önerilenlere çıkmamıza etki eden bir etkendir.

Video İçerikleri ve Başlıklar

Youtube videolarına bulunan güzel içerikler ve güzel video başlıkları izleyicileri en çok etkileyen unsurdur. Beğenilen video içeriklerini seri haline getirmek günümüz Youtuberları tarafından pek fazla kullanılmasa da izlenme süresini en çok arttırabilecek etkendir.

Videoların içeriklerini ünlü Youtuberlardan görüp aynı videoları sunmak yerine daha özgün içerikler sunabiliriz bu da bizim izlenme süremizi arttırabilecek uygulamalardan bir tanesidir.

Nasıl Bir Profil Oluşturmalıyız

Profilimizi dediğimiz gibi karmakarışık veya çok basit yapmamalıyız video kapaklarını ilgi çekici yapmalı videolarımızı seriler şeklinde yaparak bir oynatma listesi ile izleyicileri içeri çekmek ve profili daha çok keşfetmelerine davet sunar.

Nasıl Oynatma Listesi ve Seriler Yapılmalıdır

Nasıl oynatma listesi ve seri yapılır? İlk önce video serisi için oynatma listemizin hazır olması lazım. Bu yüklediğiniz videoların devamını daha basit bulması için onlara yardımcı olur.

Abone Sayısı

Video içeriklerimiz ne kadar güzel olursa o kadar fazla abone sayısına ulaşırız bunun için videolarda güler yüzlü olmakta önemlidir. Tabi ki videolarımız da "ABONE OL " gibi kendine özgü cümleler kurmalı ve insanlar kanalın içine çekmelisin bu ne kadar basit görünse de çok etkili bir yöntemdir vidoların sonunda teşekkür etmeyi unutmayalım.

YouTube abone satın al işlemini sitemizden sorunsuz ve organik takipçi olarak gerçekleştirebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al