Youtube Kanal İsmi Nasıl Değiştirilir?

Youtube Kanal İsmi Nasıl Değiştirilir?

Youtube kanal ismi değiştirmek özellikle format değişikliğine giden kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biridir.

Youtube kanal ismi değiştirmek birçok Youtube kanal sahibi tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Özellikle format değişikliği yapan kullanıcıların en çok kullandığı bu özellik birkaç basit adımla yapılmaktadır. Bunun için öncelikle kanal sahibi olmak gerekmektedir.

Bu işlemi yapmadan önce Youtube kanal nasıl açılır ona bakmak gerekmektedir. Youtube kanalı açıldıktan sonra kanal ismi ile ilgili işlemler yapılabilmektedir. Ancak şunu belirtmekte fayda vardır. Youtube kanal ismi önemli nedenler dışında değiştirmemek gerekmektedir. Çünkü arada bir yapılacak değişiklikler dışından kanalın ana bölümlerinde yapılacak değişiklikler belli bir zamandan sonra kullanıcı tarafından hoş karşılanmamaktadır.

Kanal ismi değişikliği genelde mail adresi ile aynı olmasından kaynaklanmaktadır. Bu nedenle yapılan zorunlu değişiklikler dışında belirtildiği gibi sık değişiklikler hoş karşılanmamaktadır. Bu nedenle bu tür değişiklikler yerine kanalın performansını arttırıcı yenilikler yapmak çok daha yararlı olacaktır.

Kanal İsmi Nasıl Değiştirilir?

Video paylaşma platformu Youtube üzerinde kanal açarak para kazanmak son yıllarda en çok revaçta olan konulardan biridir. Bu nedenle yüzbinlerce insan sosyal medya platformunda kanal açmakta ve paylaşımlarda bulunmaktadır. Ancak bazı zamanlarda kanal isimlerinin değiştirilmesi gerekmektedir. Youtube kanal ismi nasıl değiştirilir sorusunu cevabı birkaç adımdan ibarettir. Bunun için şu işlemler yapılmalıdır.

  • Youtube kanalınızın olduğu hesabı açın ve kanalınıza giriş yapın

  • Profil resminin olduğu alana tıklayın
  • Kanalınızın seçilmesini sağlayın
  • Kanalı özelleştir alanına basın
  • Hakkında bölümünü açın
  • Burada kanal adınızı değiştirebilirsiniz.
  • Açıklama kısmında yeni bir açıklama ekleyebilirsiniz.
  • Ya da eski bir açıklamayı güncelleyebilirsiniz.
  • İşlemlerden sonra Bitti butonuna tıklayarak işlemi bitirebilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra kanalınıza ait ismi değiştirmiş olacaksınız. Böylelikle kanalın görünen yüzü olan isim konusunda yeni bir fikir ya da format değişikliğinde ad değiştirme işlemini yapabilirsiniz.

Ancak burada dikkat edilmesi gereken şöyle bir konu bulunmaktadır. Sık isim değişikliği veya logo değişikliği kullanıcılar tarafından ilk başlarda olumlu karşılansa da ilerleyen zamanlarda kullanıcılar tarafından kanalın itibarını sarsacaktır.

Youtube Abone Nasıl Satın Alınır?

İyi Sosyal Medya Marketi olarak Youtube'da para kazanma özelliğini aktifleştirebilmeniz için gereken 1000 abone ve 4000 saat izlenme hizmetlerini sizler için sağlıyoruz. Türk abone servislerimiz hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.


Youtube 1.000 Abone Neden Önemlidir?

Youtube'da 1000 aboneniz olduğu takdirde kanalınızdaki videoları ilk kez görüntüleyenler üzerinde bıraktığınız etki farklı olur. Bu kişilerin de kanalınıza abone olma eğilimi yüksektir. Ayrıca Youtube'da para kazanma özelliğini açmak için gerekli şartlardan birini yerine getirmiş olursunuz. Türk abone servislerimizi inceleyerek bu özelliği açabilirsiniz.

Tüm sosyal medya ihtiyaçlarınız için İyi Sosyal Medya Marketi yanınızda!

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al