YouTube Video Yükleme Nasıl Yapılır?

YouTube Video Yükleme Nasıl Yapılır?

YouTube video yükleme nasıl yapılır? YouTube günümüz dünyasının en popüler video izleme ve video paylaşma platformu. Her gün milyonlarca insan bu platformda vakit geçirirken kimisi de video yükleyerek içeriklerini diğer insanlarla paylaşabiliyor.

Bilgisayardan YouTube’a Nasıl Video Yüklenir?

Eğer siz de bilgisayar üzerinden YouTube’a video yüklemek istiyorsanız aşağıdaki ana adımları uygulamanız halinde yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Google Hesabı Açın

YouTube’a video yüklemek istiyorsanız önce bir YouTube kanalı açmalısınız. Bunun için de ilk olarak bir Google hesabına ihtiyacınız var. Google hesabı açtıktan sonra bir YouTube kanalı açarak video yüklemeye hazır hale gelebilirsiniz.

  • Videonuzu Bilgisayarınıza Aktarın

İlk olarak videonuzu telefonunuzdan veya kameranızdan telefonunuza aktarın. Bunu cihazınıza göre bir kablo yardımıyla yapabilirsiniz. Ardından bilgisayarınıza yüklediğiniz videoyu, YouTube tarafından desteklenecek şekilde düzenleyin.

  • Hesabınıza Giriş Yapın ve Yüklemeye Başlayın

Yüklemek istediğiniz videoyu bilgisayarınıza aktardıktan sonra YouTube hesabınıza giriş yapın. Ana sayfanın en üst kısmında bulunan yükle butonuna tıklayın. YouTube sizden bir video dosyası seçmenizi isteyecek. “Yüklenecek dosyaları seçin” butonuna tıklayın ve bilgisayarınıza aktarmış olduğunuz videoyu seçin ve “Aç” butonuna tıklayın. Eğer YouTube hesabınızı onaylatmamışsanız 15 dakikalık bir video süresiyle kısıtlanırsınız. Yükleme sayfasındaki bağlantıyı kullanarak SMS yoluyla hesabınızı onaylayabilirsiniz. Ardından videonuzun bilgilerini girmeniz gerekecek. Bu bilgiler video başlığı, açıklama gibi videonuzu tanıtan unsurlardır. Bunların ardından videonuzun küçük bir ön gösterimi olacak kapak fotoğrafını seçebilirsiniz. Ardından değişiklikleri kaydederek yükleme işlemine başlayabilirsiniz.

Cep Telefonundan YouTube’a Nasıl Video Yüklenir?

Eğer bir cep telefonundan YouTube’a video yüklemek istiyorsanız ilk olarak video oynatıcınız aracılığıyla yüklemek istediğiniz videoyu açmalısınız. Bu ekrandaki paylaş butonuna dokunup karşınıza çıkan menüden YouTube’u seçmelisiniz. Böylece telefonunuz sizi uygulamaya yönlendirecektir. Şimdi sırada video bilgilerinizi girmek var. Videonuza dikkat çekici bir başlık ve abonelerinizin okuması için bir açıklama yazmayı ayrıca diğer kullanıcılar tarafından daha rahat bulunması için etiketler eklemeyi unutmayın. Bu adımları tamamladıktan sonra gizlilik ayarlarınızı düzenleyin. Böylelikle videonuz yüklemeye hazır hale gelmiş olacak. “Yükle” veya “Yayınla” butonlarından birine dokunarak videoyu YouTube’a yüklemeye başlayabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al