Çekiliş botu Discord Nasıl Yapılır? Giveaway Botu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Çekiliş botu Discord Nasıl Yapılır? Giveaway Botu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Çekiliş botu Discord önemli mesajlaşma programlarından biridir. Discord sayesinde çeşitli kanallar açabilir, topluluğunuzu genişletebilirsiniz. Discord uygulamasının birçok avantajı bulunmaktadır. Çeşitli botlarla kanal yönetimine hâkim olabilirsiniz. Kanalınızı etkin tutmak, kullanıcı üyeleri kalıcı hale getirmek adına farklı çekilişler düzenleyebilirsiniz. Çekilişlerin güven çerçevesinde sonuçlanması adına
çekiliş botu Discord üzerinden kullanılabilmektedir. Çeşitli armağanlarla kanalınızda aktif üyeleri memnun etmek için ara sıra çekiliş düzenlemek oldukça yararlı olacaktır. Çekilişlerin adil biçimde sonlanması için bot kullanımı oldukça mantıklıdır. Bot olmadan çekilişlere yönetmek oldukça zordur. Bununla birlikte Discord çekiliş katılımcılarını tek tek çekilişe katmak çok zahmetli olacaktır. Bu sebeple pratik olarak çekiliş botu Discord için çalıştırılabilmektedir.

Güvenli Çekiliş Botu Giveaway

Çekiliş botu Discord uygulamasında kolayca kullanılabilmektedir. Güvenli olarak kullanabileceğiniz Giveaway botu çekilişlerinizi anlamlı hale getirebilir. Uğraşmadan çok kısa bir sürede çekilişlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Elbette ki çekiliş botunun Discord sistemi üzerinde aktif etmek çok önemlidir. Botu kullanabilmek için hızlıca kurum sağlamanız gerekir. Çekiliş detayını bu hızlı kurulumda belirtmeniz gerekir.

  • Çekiliş botu Discord sistemi üzerinden aktif etmeniz için botu davet etmeniz gerekir.
  • !gstart kodu ile botunuzu başlatabilirsiniz.
  • Botu başlattıktan sonra zaman, talihli sayısı ve hediye bota !gstart kodu ile belirtilmelidir.
  • Yapılan tanımlamalar çekiliş botunda sonradan değiştirilemez.
  • ! gend kodu ile çekiliş botunda yeni bir kullanıcın çekilişe katılmasını engellersiniz.
  • Eğer iki ayrı çekilişiniz var ise o zaman !gend [mesaj ID] kodunu sisteme girmelisiniz.
  • Yedek talihli belirlemek için !greroll kodunu kullanın.

Eğlenceli Discord Çekiliş Etkinlikleri İçin Bot

Çekiliş botu Discord kullanımı çekiliş işlemlerinin kolaylaşmasında oldukça etkilidir. Normal şartlarda çekilişler oldukça zaman ve zahmet ister. Ancak botlar yardımı ile hem adil hem de pratik bir şekilde çekiliş etkinlikleri sağlayabilirsiniz. Bot kullanımları tamamen ücretsizdir. Çekiliş botunun etkin olabilmesi için doğru kodların girişi yapılmalıdır. Bu sayede günü gününe çekiliş yapmak söz konusudur. Kullanıcı üyelerinizin güvenini tazelemek, heveslerini arttırmak adına düzenli aralıklarda kanalınıza uygun hediye çekilişleri sağlamak oldukça yararlı olacaktır. Bir kanal yöneticisi olarak etkinlik oluşturmak kullanıcılarınıza iyi gelecektir.

Tamamen kendi alt yapımızı kurmuş olduğumuz Discord Üye Paketleri incelediğinizde zaten anlayacaksınız ki paketlerimizin %100 gerçek ve organik olduğunu.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al