Discord’da Nasıl Bot Yapılır?

Discord’da Nasıl Bot Yapılır?

Botlar oldukça işlevsel araçlardır. Birçok konuda bot kullanarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Discord anlık mesajlaşma platformunda bot kullanarak topluluk içinde her şeyi kontrol altına alabilirsiniz. Discord da nasıl bot yapılır yönetici ve kullanıcılar tarafınsan merak edilmektedir. Discord botları sayesinde kullanıcı yasaklayabileceğiniz gibi, engelleri de açabilirsiniz. Bununla birlikte bot yardımı ile panel kurabilir, kanal komutu sağlayabilirsiniz. Kurduğunuz topluluğu botlar aracılığı ile özel emojiler ekleyebilirsiniz. Botlar çeşitli kodlar aracılığı ile çalıştırılmaktadır. İstekleriniz doğrultusunda kullanabileceğiniz birçok bot bulunmaktadır. Her botun amacı farklıdır. Bu sebeple ayrıca kodlanması gerekir. Discord da nasıl bot yapılır, nasıl çalıştırılır bilmeyen kullanıcılar için detaylı şekilde konuya açıklık getirelim.

Discord Uygulamasında Bot Kullanımı

Discord birçok kişi tarafından kullanılan mesajlaşma platformudur. Uygulama büyük grupların ve kanalların oluşmasına imkân tanır. Discord ile birçok insan aynı anda görüntülü olarak sohbet edebilmektedir. Discord da nasıl bot yapılır kanallar için oldukça önemli bir konudur. Birçok kişinin bir araya geldiği bu platformları yönetmek hiç kolay değildir. Yardımcı yöneticiler olsa bile yetişmiş oldukça zorludur. Bu sebeple bot kullanımı oldukça idealdir. Bot nasıl yapılır kısaca anlatalım.

  • Öncelikle bot yapımını sağlayacak, bir sunucuya ihtiyacınız olacaktır. Uygulama çalıştırıcı Node.js bot yapımında komut vermenizi sağlayacak önemli bir kaynak olacaktır.
  • Discord web sitesinden bot oluşturmak adına yeni kullanıcı kimliği açın.
  • Yeni uygulama kimliği oluştururken ayarlar bölümünden bot bölümünü tıklayın.
  • Discord da nasıl bot yapılır bir üst seviyeye geçmek için bot ekle butonuna basın.
  • Sistem sizi bot eklemek isteyip istemediğinizi soracaktır. Evet cevabı ile bot oluşturmaya devam edebilirsiniz.
  • Bot bilgilerini girin ve Token jeton gösterin.
  • Bu sayede link oluşacaktır. Bu linki ilgili alana kopyala yapıştır yapın.

Discord Bot Yapımı

Discord da nasıl bot yapılır kolay ama sıralama takibi gerektirir. Yapıştırdığınız link size uzun bir dizin verecektir. Bunu kaybetmeyeceğiniz bir alana kopyalayın. Komut istemi yapın. Komutu mkdir discord-test-bot olarak yazın. Daha sonra CD discord-test-botu enter tuşuna basın. Karşınıza npm init -y komutu çıkacaktır. Bir sonraki adım npm install –save discord.js şeklinde olmalıdır. Auth.json dosyası oluşturun ve kopyaladığınız Token kimliğinizi girin. Proje klasörüne bot.js dosyası oluşturun. Botu istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Ancak mutlaka kaydedin. Son olarak Discord paneline giderek oluşturduğunuz botu tanımlayın. Botunuz hazır.

Türkiye'de bulunan ilk 5 firma arasında yer almaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Api 3.0 kullandığımız için bizden alacağınız Discord Gerçek Türk Sunucu Üyesi Paketleri Hem %20 indirimli hem de diğer firmalara göre daha kalitelidir. 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al