Discord Emojiye Tıklayarak Kayıt Olma

Discord Emojiye Tıklayarak Kayıt Olma

Discord Emojiye Tıklayarak Kayıt Olma İnternet dünyasının her geçen gün biraz daha gelişme göstermesi ile birlikte birçok uygulama ve programda kendini gösteriyor. Bunlardan birisi de Discord platformudur. Sesli bir iletişim uygulaması olan Discord günümüzde birçok kişinin rahatlıkla kullandığı uygulamalar arasında yer alıyor. Kullanımı son derece basit olan uygulamaya üyelik ise ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Birden fazla kişi ile sesli bir şekilde iletişim kurabilme imkanı sunması Discord uygulamasını her geçen gün daha da popüler bir hale getiriyor. Discord emojiye tıklayarak kayıt olma işlemi de bu nedenle platformun kullanıcıları tarafından son derece merak ediliyor. Bu platform özellikle online olarak oyun oynamayı seven kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Hızlı ve yüksek ses kalitesine sahip olan bu platforma üye olmak için birtakım aşamaları izlemeniz gerekiyor.


 

Discord Üyelik İşlemi Nasıl Yapılır?

Discord emojiye tıklayarak kayıt olma işlemini yapacaksanız mutlaka gereken adımları geçmeniz gerekiyor. Bu işlem için şu detayları göz önünde bulundurmalısınız:

  • İlk olarak platforma giriş yapın.

  • Daha sonra topluluk modunu aktif hale getirin.

  • Buradan ayarlar kısmına girin.

  • Üye seçimi sekmesinden işlem yapabiliyorsunuz.

  • Buradan rol kısmının görülebileceği bir oda oluşturulması gerekiyor.

  • Sonrasında reaction ekleyin ve istenilen mesaja tıklanarak üye olunmasını sağlayın.

  • Tıklama işlemi sonrasında kurallar kısmının kabul edilmesi gerekiyor.

Bu işlemleri yapabilmek için internet ortamında birçok bot bulunmaktadır. Bu botlardan yararlanarak da sisteme kayıt olma işlemlerini yapabilirsiniz. Discord çok fazla kullanıcıya sahip olduğu için sürekli olarak yeni güncellemeleri geliyor. Bu nedenle de platformu en iyi şekilde kullanmayı bilmek gerekiyor.


 

Discord Nasıl Kullanılır?

Discord uygulaması ile aynı anda birden fazla kişi ile sohbet etme imkanı bulabilirsiniz. Ancak bunun için bir kanal açmanız gerekiyor. Discord sayfasının sol üst köşesinde bulunan + simgesine tıklayarak bu kanalı rahatlıkla açabilirsiniz. Sonrasında bir sunucu oluştur kısmını tıklayın.

Sunucu adını yazın ve oluştur kısmını tıklayın. Bu süreçte kanalınız açılır ve davet için bir link penceresi açılır. Bu pencereyi kapatırsanız kanala otomatik olarak bağlanabilirsiniz. Kanal simgesine tıklandığında da anlık davet oluştur kısmını açarak davet linkini bulabilirsiniz. Discord emojiye tıklayarak kayıt olma ile birçok kişiyi kanalınıza çekebilirsiniz.

Tamamen kendi ağımızı oluşturduğumuz Discord Üye Satın Al Paketleri incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al