Discord Hareketli Emoji Yapmak

Discord Hareketli Emoji Yapmak

Discord Hareketli Emoji Discord son yıllarda en çok kullanılan sohbet uygulamaları arasında yer alıyor. Birçok farklı alanda kullanılan Discord uygulaması özellikle topluluk konuşmaları açısından son derece işlevsel bir alandır. Bu alanda kişiler bireysel olarak birebir sohbetler yapabilecekleri gibi kanallar üzerinden toplu olarak da sohbet edebilirler.

Özellikle online oyuncuların kendi oyun grubundaki kişilerle bir araya geldikleri bu platformda son derece keyifli zaman geçirme imkanı sunulmaktadır. Beklentilere en iyi şekilde yanıt veren Discord kanalları kişilere birçok farklı avantajı da aynı anda sunuyor.

Bu platformda eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra farklı konularda da tartışma kanallarında bilgi sahibi olmak için bulunma ihtiyacı duyabilirsiniz. Discord hareketli emoji günümüzde kişilere sunulan avantajları arasında bulunuyor.


 

Discord Hareketli Emoji Nasıl Eklenir?

Discord hareketli emoji birçok kişinin merak ettikleri arasında yer alıyor. Hesaplarınıza hareketli olarak emoji eklemek istiyorsanız belli adımları takip etmeniz gerekiyor. Öncelikle özel emojileri arasında yer alan hareketli emojilerden yalnızca 50 tanesini hesabınıza ekleyebileceğinizi bilmeniz gerekiyor. Bu emojileri eklemek için ise şu adımları izlemeniz gerekiyor:

  • İlk olarak Discord uygulamasını yüklemeniz gerekiyor.

  • Discord uygulamasını açmanız gerekiyor.

  • Buradan hesabınızın ayarlar kısmına girin.

  • Daha sonra sunucu ayarları kısmına girin.

  • Buradan da Emoji sekmesine giriş yapın.

Tüm bu işlemler sonrasında emojileri istenilen şekilde ekleyebilirsiniz. Ancak emojilerinizin mutlaka en azından iki tane harf barındırması gerekiyor. Bunun yanında alfanumerik karakterler içermesinde bir sorun yoktur. Emoji dosya boyutunun ise 256 kb altında olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

 

Discord Hareketli Emoji Ne İşe Yarar?

Discord hareketli emoji ne işe yarar sorusu birçok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. Bu emojileri sayesinde sohbetlerinizi daha da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda konuşmalar sırasında rahatlıkla duygularınızı en kısa yoldan ifade edebilirsiniz.

Discord uygulaması kişilere birçok farklı avantajı aynı anda sunmaktadır. Bu süreçte kişiler son derece keyifli zaman geçirirken aynı zamanda Discord üzerinden profesyonel olarak hizmet alabilme imkanı elde etmektedir. Beklentilere en iyi şekilde yanıt veren bu uygulamada tüm emojileriniz alfabetik bir sıraya göre dizilmektedir.

Şimdi Discord paketlerimizin tamamında %20 indirim mevcut, şimdi sizde indirimli olarak Discord Üye Satın Al paketlerimizi incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al