Discord Mikrofon Ayarları nasıl yapılır?

Discord Mikrofon Ayarları nasıl yapılır?

Discord Mikrofon Ayarları Discord son zamanların en iyi uygulamaları arasında yer alıyor. Bu uygulama üzerinden hem sesli bir şekilde sohbet edebilme imkanı bulunuyor. Hem de kişiler eğlenceli bir şekilde vakit geçirebiliyor. Farklı alanlarda açılan kanallara katılarak rahatlıkla Discord’un dünyasına dahil olabilirsiniz. Kendi ilgi alanlarınızda katılacağınız bu ortamda keyifli zaman geçirmek son derece mümkün olmaktadır. Discord uygulaması üzerinden sesli olarak görüşmeler yapabilmek için ise mutlaka mikrofon ayarlarınızın en iyi şekilde yapılması gerektiğini bilmeniz gerekiyor.

Discord mikrofon ayarları yapıldığında sesli görüşmeler kolaylıkla yapılabilmektedir. Kullanıcısına birçok önemli kolaylığı bir arada sağlayan bu kanal sayesinde daha hızlı bir şekilde iletişim kurabilme şansına sahip olabilmektesiniz.


 

Discord Mikrofon ve Ses Ayarları

Discord mikrofon ayarları yapılmadan sesli olarak görüşmelere katılmak mümkün olmuyor. Kişiler bu uygulama üzerinden eğer iyi standartlarda ses alamıyorlarsa bunun birkaç farklı nedeni olabilmektedir. Discord’dan ses gelmemesinin nedenleri arasında şunlardan bahsetmek mümkün olabilir:

  • Discord uygulamasının sesinin kapalı olması

  • Teknik arızalar

  • Bilgisayar ya da mobil cihazların seslerinin kısık olması

  • Konuşan kişilerinin kendi uygulama seslerini kısmış olmaları

  • Çıkış aygıtının yanlış belirlenmiş olması

  • Uygulamayı sağırlaştırmış olabilirsiniz.

Bu ve bunlar gibi nedenlerden dolayı Discord üzerinden ses problemi yaşamanız olası bir durumdur. Discord uygulamasından eğer kısa süre içerisinde ses alabilmek istiyorsanız ufak birkaç ayarlama yapmanız gerekiyor.


 

Discord Mikrofon Ayarı Nasıl Yapılır?

Discord mikrofon ayarları yapıldıktan sonra kolaylıkla karşı tarafa sesinizi iletebilme şansı elde edebilirsiniz. Kişiler genel olarak ses iletmede ciddi anlamda sorun yaşayabiliyorlar. Bu sorunu çözebilmek için ilk olarak ses ve görüntü sekmesine girmeniz gerekiyor. Buradan da ayarlar kısmına girmelisiniz.

Ayarlar kısmına girdikten sonra giriş sesi kısmını full olarak bırakmanız en ideal ayarlamadır. Bunun yanında karşı tarafa sesiniz gitmiyorsa aygıtı değiştirmeyi denemeniz sorunların çözümünde idealdir. Bas konuş modunun acıkması da önemli bir ayrıntıdır. Ses etkinliği seçeneği bölümünde giriş hassasiyeti eğer mikrofonun aldığı sesin daha üzerinde bir ayarda ise yine Discord mikrofon ayarları konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Bu ayarları da otomatik olarak seçmek en iyi seçenek olacaktır.

Şimdi Discord paketlerimizin tamamında %20 indirim mevcut, şimdi sizde indirimli olarak Discord Üye Satın Al paketlerimizi incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al