Discord Resimli Hoşgeldin Botu

Discord Resimli Hoşgeldin Botu

Discord Resimli Hoşgeldin Botu Discord uygulaması onlarca kullanıcıyı tek bir sunucuda bir araya getirerek etkileşimde kalmalarına olanak sağlıyor. Çeşitli amaçlarla açılan bu sunucularda kimi zaman yüzlerce kullanıcı bir araya gelebiliyor. Bazı popüler sunuculardaysa kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Bu gibi durumlarda sunucu kurucusu ya da sunucu yöneticisi sunucuya yeni katılan kullanıcıları takip edemeyebiliyor. Sunucuya yeni katılan kullanıcıları takip edebilmek ve yeni gelen kullanıcıları selamlamak için discord resimli hoşgeldin botu kullanılabilir. Discord’un en popüler ve işlevsel botları arasında yer alan hoşgeldin botu sunucuya yeni gelen katılımcıları otomatik olarak selamlamanıza ve yeni gelen katılımcıları kolayca takip edebilmenize olanak sağlıyor. Peki discord resimli hoş geldin botu nasıl kullanılır? Sizler için detaylı olarak discord resimli hoşgeldin botu nasıl kullanılır açıkladık.

Discord Resimli Hoşgeldin Botu Ekleme Nasıl Yapılır?

Discord resimli hoşgeldin botu eklemek için öncelikle MC-AT botuna ihtiyacınız. MC-AT botunu discord sunucunuza dahil ettikten sonra sunucunuza yeni katılan kullanıcılara kolayca resimli hoşgeldin mesajı gönderebilirsiniz. Discord resimli hoşgeldin botu eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Öncelikle MC-AT botu eklemek için arama motoruna MC-AT yazın ve resmi internet sitesine erişim sağlayın.

  • Siteye giriş yaptığınızda ana sayfada MC-AT botu davet etme seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıklayın.

  • Ardından yönetici olduğunuz discord sunucuları listelenecektir. Bu listeden MC-AT botunu eklemek istediğiniz sunucuyu seçin.

  • Daha sonra MC-AT botunu eklediğiniz discord sunucusuna giriş yapın.

  • Mesaj kısmına !hg-kanal-ayarla #(eklemek istediğiniz kanalın adı) yazın ve enter tuşuna basarak komutu girin.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra sunucunuzda seçtiğiniz kanal hoşgeldin kanalı olarak belirlenecektir. Sunucunuza katılan her yeni kullanıcı ilk olarak seçtiğiniz hoş geldin kanalına yönlendirilecektir. Ardından sunucuya yeni katılan kullanıcıya resimli hoşgeldin mesajı gönderilecektir.

Benzer şekilde resimli bay bay mesajı göndermeniz de mümkün. Bunun için mesaj kısmına !bb-kanal-ayarla #(eklemek istediğiniz kanalın adı) yazarak komut verebilirsiniz. Ek olarak !bb-msg-ayarla komutuyla sunucudan ayrılacak olan kullanıcılara göndereceğiniz bay bay mesajını da belirleyebilirsiniz. Ancak MC-AT botu Premium botlar arasında yer alıyor. Bu nedenle belirli kullanımdan sonra Premium üyelik almanız gerekmektedir.

En çok merak edilen Discord Resimli Hoşgeldin Botu makalemizin sonuna geldik. Discord 100 Türk Üye satın almak isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al