Discord Sunucusu Nasıl Büyütülür?

Discord Sunucusu Nasıl Büyütülür?

Discord Sunucusu Nasıl Büyütülür? Discord her geçen gün biraz daha popüler hale gelen uygulamalar arasında bulunuyor. Bu uygulama genel olarak online oyuncular tarafından kullanılsa da farklı kişiler tarafından da kullanılabilmektedir. Her çeşit alanda kullanılan Discord sunucuları son derece yüksek bir popülariteye sahiptir. Uygulamanın binlerce kişi tarafından kullanılması bu uygulama üzerinden de binlerce server açılmasını sağlamaktadır.

Sürekli olarak yeni serverlerin açılması da birçok kişinin aklına Discord sunucusu nasıl büyütülür sorusunu getirmektedir. Discord sunucusu son derece geniş standartlarda sunuculardır. Buralarda birçok kişinin bulunması da popülariteyi artırmaktadır. Bu sunucuları açan kişiler çeşitli şekillerde sunucularını geliştirme imkanı elde edebilmektedirler.
 

Discord Sunucusunu Geliştirme

Discord sunucusu nasıl büyütülür sorusuna yanıt vermek gerekirse belli başlı noktalar vardır. Discord uygulaması üzerinden bir sunucu açtıysanız ve bu sunucuyu geliştirmek istiyorsanız şu adımları uygulayabilirsiniz:

  • Discord sunucusunu açtıktan sonra bazı sitelerde kendi sunucunuzu ekleyerek ücretsiz bir şekilde reklam yapabilme şansı bulabilirsiniz.

  • Reklam için sunucunun ilgili olduğu oyun ile ilgili paylaşımları bulmalısınız.

  • Aynı zamanda bu oynayan kişilere uygun bir dil ile mesaj atarak linkinizi paylaşabilirsiniz.

  • Kişilere bu sunucular üzerinden amacınız doğrultusunda gerekli bilgilendirmeler yapmalısınız.

  • Kendi sunucunuz içerisinde mutlaka normal bir üye gibi davranmaya özen gösterin.

Bu adımlara dikkat ettiğiniz taktirde sunucunuz kısa sürede daha fazla kişi tarafından bilinen bir sunucu olabilir. Aynı zamanda sunucunun birçok yerde reklamını yaptırmak da sizlere büyük avantajlar sağlar.

 

Discord Sunucusu Açarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Discord sunucusu nasıl büyütülür sorusuna yanıt arayan çok kişi bulunmaktadır. Bu kişiler öncelikle sunucularını büyük bir titizlikle açmalıdırlar. Sunucunuzu açarken mutlaka duyurular, kurallar, AFK odaları, yetkili odaları, sohbet odaları gibi odalar bulunmasına dikkat etmeniz gerekir.

Bunların yanında mutlaka sunucunuzda kişilere yetki verilip verilmesi konusunda bilgiler vermelisiniz. Kanalınız çok yönlü olmalı ve kişilerin kanalın amacına uygun bir şekilde detaylı olarak bilgi edinebileceği bir ortam olmalıdır. Discord sunucusu olarak açılan kanallar belli amaçlara hizmet eder. Kişiler de bu nedenle sizi takip ederler. Bu nedenle her daim kanalın amacına uygun hareket etmelisiniz.

Şimdi Discord paketlerimizin tamamında %20 indirim mevcut, şimdi sizde indirimli olarak Discord Üye Satın Al paketlerimizi incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al