Discord Sunucusunda Olması Gerekenler

Discord Sunucusunda Olması Gerekenler

Discord Sunucusunda Olması Gerekenler Discord sosyal medya uygulamaları arasında henüz yeni bir uygulama. Çok kısa bir süre önce sektöre giriş yapan bir uygulama olmasına karşına kullanıcı kitlesini çok hızlı bir şekilde arttırmayı başardı. Temelde basit bir mesajlaşma uygulaması gibi görünse de çok daha fazlasını içinde barındırıyor. Çok sayıda kullanıcının aynı anda mesajlaşmasına, sesli veya görüntülü konuşmasına ve ekran paylaşımı yapmasına olanak sağlıyor. Aynı anda hem Whatsapp hem de Zoom görevi görebilen bir uygulama konumunda. Özellikle online oyun oynayan kullanıcılar tarafından çok fazla tercih ediliyor.

Discord uygulamasının sunduğu özellikler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda kullanıcılara birlikte müzik ya da video izleme gibi seçeneklerde sunuyor. Discord uygulamasını popüler kılan esas özelliğiyse botlar. Farklı işlevleri yerine getirebilen bot sunucular discord kanallarını daha eğlenceli hale getiriyor. Peki bir discord sunucusunda olması gerekenler nelerdir? Discord sunucusunu daha zevkli hale nasıl getirebilirsiniz? Sizler için bir Discord sunucusunda olması gerekenleri detaylıca açıkladık.

Discord Sunucusunda Olması Gereken Özellikler

Discord sunucuları pek çok kullanıcıya aynı anda görüşme ve keyifli vakit geçirme imkânı sağlıyor. Discord sunucularını daha işlevsel ve daha keyifli hale getirmekse mümkün. Sunduğu özellikler uygulamada geçireceğiniz vakti daha eğlenceli hale getiriyor. Diğer kullanıcılarla saatlerce keyifli vakit geçirebilirsiniz. Peki bir discord sunucusunda olması gereken başlıca şeyler nelerdir? Discord sunucusunda olması gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

  • Kanallar: Discord sunucusunda kanallar oldukça önemli. Buna ek olarak çeşitli amaçlarla kanallar oluşturabilirsiniz. Örneğin bir oyun sunucusu kuracaksanız sunucunun kuralları için ayrı bir kanal, oyun içinde sesli görüşme gerçekleştirmek için ayrı bir kanal oluşturabilirsiniz.

  • Botlar: Discord’un olmazsa olmazı diyebiliriz. Botlar sunucunuzu daha keyifli ve işlevsel hale getirmenizi sağlar. Örneğin Discord’un en popüler botlarından olan Grovvy sunucuda müzik açmanızı sağlar.

  • Roller: Discord sunucunuza katılacak kullanıcılara çeşitli roller verebilirsiniz. Örneğin yönetici rolüne sahip bir kullanıcı diğer kullanıcılara çeşitli yetkiler verebilir. Bunun yanı sıra rollere özel olarak kanallar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu özel kanallara sadece izin verdiğiniz rollere sahip kullanıcılar erişebilir.


 

Discord Sunucusunda Olması Gerekenler makalemizin sonuna geldik dilerseniz Discord Üye Satın Al paketlerimizi incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al