İnstagram Gönderilen İstekleri İptal Etme

İnstagram Gönderilen İstekleri İptal Etme

İnstagram Gönderilen İstekleri İptal Etme İnstagram milyonlarca kullanıcısı ile sosyal medya mecraları arasında son derece popüler uygulamalar arasında yer alır. Video ve fotoğraf paylaşmak, anlık story atmak ya da hikayelerinizde canlı yayın başlatmak instagram tarafından kullanıcılarına sunulan en iyi avantajlar arasında yer alır. İnstagram kişilerin birbirilerini takip edebildiği, beğeni ve yorum yapabildiği ortamlardan biridir. Bazı kişiler bu platformu yalnızca kendi çevresi için kullanırken bazıları daha farklı amaçlar için kullanabilirler. Eğer instagramınızı yabancı kişilerin takip etmesini istemiyorsanız instagram gönderilen istekleri iptal etme işlemi yapabilirsiniz.

İnstagram üzerinden kişiler birbirilerini tanısalar da tanımasalar da birbirilerine takip istekleri gönderebilir. Eğer size gönderilen istekleri takip etmek ya da başkasını sizi takip etmesini istemezseniz gelen istekleri kabul etmek zorunda değilsiniz. Son derece basit birkaç adım ile sizlere gönderilen instagram isteklerini reddedebilirsiniz.


 

İnstagram İsteklerini Reddetme

instagram gönderilen istekleri iptal etme işlemi için belli adımları takip etmeniz gerekiyor. Bu işlemi yaptığınızda instagram üzerinden size gönderilen istekleri silmiş olursunuz. Eğer karşı tarafa engel koymazsanız bu kişiler sizlere tekrar tekrar arkadaşlık takip isteği gönderebilirler. instagram gönderilen istekleri iptal etme işlemi için şu adımları izlemeniz gerekiyor:

  • İlk olarak instagram uygulamasını açmanız gerekiyor.

  • Buradan instagram ekranının en üst kısmında bulunan bildirimler bölümüne gelin.

  • Bildirimleri tıklayın ve istekler kısmını açın.

  • Karşınıza çıkan Hareketler kısmında sizlere birçok konuda bilgi sunulur.

  • Bu bilgiler içerisinde gelen arkadaşlık istekleri de yer alır.

  • Takip et seçeneğini tıklamak yerine isteği yok say kısmını işaretlerseniz istek kabul edilmemiş olur.

Son derece basit bir şekilde gerçekleştirilen bu işlemler sırasında instagram istekleri kolaylıkla geri çevrilebilir.


 

İnstagram İsteklerini Toplu Silme

İnstagram üzerinden toplu bir şekilde sizlere istek gönderilir ise bu istekleri toplu olarak kolaylıkla silebilirsiniz. Ancak bu işlem için instagramın kendi özelliği bulunmuyor. Ancak bu konuda geliştirilen birtakım yan uygulamalar rahatlıkla kullanılabilir. Eğer hesabınızın otomatik olarak takip edilmesini istemiyorsanız ayarlar kısmından gizlilik ve güvenlik bölümüne girerek bu kısımdan gerekli gizlilik ayarlarınızı yapabilirsiniz. Böylece gelen her takip istediği öce size sorulur.

Doğal gibi görünen “Instagram Çekiliş Takipçisi %100 Türk” paketlerimizi inceleyip uygun fiyata almak istersiniz diye buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al