İnstagram Hesabınızda Sıradışı Hareketleri Gerçekleşti

İnstagram Hesabınızda Sıradışı Hareketleri Gerçekleşti

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan instagram sürekli olarak kullanıcı sayısını artırmaktadır. İnstagram hesabınızda sıradışı hareketleri gerçekleşti uyarısı bu platformun üyelerine göndermiş olduğu uyarılardan biridir. Kişiler hesaplarını doğruladıktan sonra hesaplarından paylaşım yapabilmelerine rağmen zaman zaman instagram üzerinden böyle bir uyarı alabilirsiniz. Bu durum farklı nedenlerden kaynaklanabilir.

İnstagram hesabı açtığınızda eğer bu tarz bir uyarı almak istemiyorsanız mutlaka uyarılar konusunda hesabınızı güvene almanız gerekiyor. İnstagram hesaplarının güvene alınmadan kullanılması çeşitli saldırılar karşısında güçsüz durumda kalmasına neden olmaktadır. Böyle durumlarda güçlü bir şifre seçmeli ve giriş bilgilerini de kimse ile paylaşmamanız gerekiyor. İnstagram hesaplarının sık sık çalınma haberleri nedeniyle instagram yönetiminin çeşitli önlemleri almasına neden olmaktadır.


 

İnstagram Hesaplarında Sıradışı Hareketler Uyarısı

İnstagram hesabınızda sıradışı hareketleri gerçekleşti uyarısı birçok kişiye gönderilen uyarılardan biridir. Bu uyarının gönderilmesinin birçok nedeni vardır. Özellikle farklı bir ip üzerinden instagrama giriş yaparsanız instagram yönetimi size bu tarz bir uyarı verebilir. Aynı zamanda şifrenizi unutursanız ve ısrarla yanlış şifre girerseniz bu durum da instagram hesaplarınız konusunda uyarı almanıza neden olur. Bu nedenle hesaplarınızı mutlaka güvene almanız gerekiyor. Hesaplarınızı güvende tutmak için şu noktalara dikkat etmelisiniz:

  • İnstagram profili açtıktan sonra düzenle kısmını açın.

  • Buradan gizli bilgiler seçeneklerine girin.

  • E mail kısmına aktif bir şekilde kullanılan mail adreslerini girin.

  • İkinci kutuya da yine kullandığınız telefon numarasını girin.

  • Bu bilgileri SMS ile onaylayın.

Bu işlemler sayesinde hesabınız daha da güvende olacaktır. Hesaplarınızda çok önemli mesajlar var ise mutlaka instagramdan çıkarken de silmeyi ihmal etmemelisiniz.


 

İnstagram Hesabı Sıradışı Hareketler Uyarısı Nedir?

İnstagram hesabınızda sıradışı hareketleri gerçekleşti uyarısı hesaplarınızda instagram tarafından şüpheli bir durumda gönderilen bir uyarıdır. Bu uyarıyı almamak için instagrama her zaman aynı cihazdan girmeye özen göstermeniz gerekiyor. Aynı zamanda şifrenizi unuttuysanız ‘şifremi unuttum’ kısmından gerekli şekilde şifre yenileme işlemi yapabilirsiniz. Bu süreçte instagram hesaplarınızın sorunsuz olması için güvenlik tedbirlerini en iyi şekilde almanız gerekiyor.

İnstagram hesabınıza takipçi alarak büyütmek ve hesabınıza Instagram Organik Kadın Takipçi Paketleri hakkında bilgi almak veya satın almak isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al