Instagram Influencerları Artık Canlı Yayın ve IG TV üzerinden gelir elde edecek

Instagram Influencerları Artık Canlı Yayın ve IG TV üzerinden gelir elde edecek

Instagram, Youtube’un izinden giderek badges (canlı yayın rozetleri) ve IGTV reklamları ile platformdaki içerik üreticilerinin gelir elde etmesinin önünü açıyor. Şu an test aşamasında olan bu özellikler ilk etapta Amerika’da test edilecek.

Instagram’ın yayına aldığı bu yeni rozetler, instagram canlı yayını esnasında satın alınabiliyor. Rozete sahip olan kullanıcılar, yorumlarda, aynı zamanda sevdikleri içerik üreticisini de desteklemiş oluyor. Şu ana kadar YouTube ve Twitch’te yaygın kullanılan bu özellik, Covid-19 süresince Instagram’daki canlı yayınların artışıyla beraber Instagram’da da yerini almış olacak.

Kullanıcıların satın alması için farklı kalp rozeti seçenekleri de mevcut. Tek bir kalp içeren rozetler, 0.99$ fiyat etiketiyle sunulurken, iki kalp içerenler 1.99$, üç kalp içerenler ise 4.99$'dan kullanıcılarla buluşuyor. Kullanıcıların canlı yayın sırasında tek bir rozet alabileceğini hatırlatalım.

 

Sitemizde Instagram video izlenme, canlı yayın izlenmesi, canlı yayın kalp hizmeti, instagram takipçi al, instagram beğeni satın al gibi hizmetlerimizden faydalanarak erişim ve istatistiklerinizi artırabilirsiniz. Fenomen ve Influencer olmaya giden yolda ilk adımı İyi Sosyal Medya ile atın. 

 

Bu iki yeni gelir modeli uygulaması Amerika Birleşik Devletleri’nin ardındından Brezilya, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Meksika ve Türkiye dahil olmak üzere yeni pazarlarda yayına alınacak. Eğer rozetlere erkenden ulaşmak istiyorsanız, Instagram’ın sunduğu formu doldurmanız yeterli.

 

 

İyi Smm instagram takipçi satın alma ve instagram otomatik beğeni dışında Twitch takipçi, tiktok takipçi, tiktok izlenme, youtube izlenme, youtube abone, instagram canlı yayın izlenme, twitter takipçi gibi hizmetleri de bünyesinde barındırıyor.

Instagram ve diğer sosyal medya platformları hakkında blog yazıları için tıklayın.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al