İnstagram Kapanan Hesaba İtiraz Etme

İnstagram Kapanan Hesaba İtiraz Etme

İnstagram Kapanan Hesaba İtiraz Etme İnstagram birçok kişinin vakit geçirdiği ve eğlenceli ortam kurduğu sosyal ortamlardan biridir. Bu platformda zaman geçirebilmek için kendinize ait olan bir hesabınız olması gerekiyor. Eğer bir hesabınız varsa bu hesap üzerinden mesajlar gönderebilir, paylaşım yapabilir, arkadaşlarınızı takip edebilir ya da sizi takip etmelerini sağlayabilirsiniz. Ancak instagram topluluk kurallarına uymadığınız taktirde hesaplarınız kapatılabilmektedir. Bu durum ya şikayet üzerine ya da uygun olmayan bir içerik nedeniyle instagram yönetimi tarafından kapatılmaktadır.

İnstagram kapanan hesaba itiraz etme ile yeniden hesabın kapatılması işleminin incelenmesini sağlayabilirsiniz. Eğer hesaplarınızda bir sorun yok ise yeniden açılacaktır. Ancak eğer ciddi bir nedenle kapatılmış ise hesabı açtırmanız çok mümkün olmayabilir.


 

İnstagram Hesaplarının Kapanma Nedenleri

İnstagram hesaplarının kapatılması için belli başlı nedenler vardır. İnstagram kullanıcıları eğer topluluk kurallarına uygun davranmazlar ise şikayet üzerine hesaplarının kapatılma riski ile karşı karşıya kalabilirler. İnstagram hesap kapanmasının nedenleri arasında şunlar yer alır:

  • Yapay takipçi işlemlerinin yapılması

  • Yapay olarak beğeni işlemlerinin yapılması

  • Yapay olarak yorum ya da video izleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi

  • Birilerinin sizi şikayet etmesi

  • İnstagram teknik sorunlar

Gibi durumlar nedeniyle instagram hesaplarınız kapatılabilir. İnstagram kapanan hesaba itiraz etme ile bu hesapların kapanış nedenlerinin yeniden incelenmesini sağlayabilirsiniz. Bu süreçte eğer hesaplarınızın haksız bir nedenle kapatıldığı görülürse hesabınız sizlere tekrardan iade edilir.


 

Kapanan İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Kapanan instagram hesaba itiraz etme için öncelikle bu konuda hesabınızın kapatıldığını bildiren bir bildirim almanız gerekiyor. Genellikle hesap kapatıldıktan 24 saat içerisinde haberler çıkabiliyor. Bu süreçte kapanan bir hesap önce doğrulama işlemine tabi tutulur. Bu bildirimi alabilmek için de instagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazmanız gerekiyor.

Önce hesabınızın neden kapatıldığı hakkında bilgi alın. Daha sonra yardım merkezine hesabı açtırmak için itiraz bölümüne girin. Buradan Bize Bildirin kısmına tıklayın ve formu açarak doldurun. Bu süreçte sizlerden istenilen tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde yazın. Adınız, soyadınız ve diğer tüm bilgileri mutlaka doğru olarak yazmalısınız. Daha sonra ise ek bilgileri doldurmalı ve mail adresinizi yazmalısınız. Formu gönderdikten sonra size geri dönüşü beklemelisiniz.

Doğal gibi görünen “Instagram Çekiliş Takipçisi %100 Türk” paketlerimizi inceleyip uygun fiyata almak istersiniz diye buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al