Instagram Takipçileri Satın Almanın Yasallığı

Instagram Takipçileri Satın Almanın Yasallığı

Instagram takipçileri satın almanın yasal olup olmadığını belirlemenin en iyi yolu kullanım şartlarını okumaktır. Ancak, tüm belgeyi gözden geçirmekten korkmanıza gerek yok, çünkü aşağıda, sorularınızı yanıtlayan kullanım şartları belirtilmiştir:

  1. "Başkalarının kimliğine bürünemez veya yanlış bilgi veremezsiniz. -… bize doğru ve güncel bilgiler sağlamalısınız… Ayrıca, olmadığınız birinin kimliğine bürünemezsiniz ve açık izni olmadıkça başka biri için hesap oluşturamazsınız. "
  2. "Yasa dışı, yanıltıcı veya hileli veya yasa dışı veya yetkisiz bir amaçla hiçbir şey yapamazsınız."

Yukarıda gösterildiği gibi, Instagram'ın kullanım koşulları, Instagram takipçileri satın almanın politikalarına aykırı olduğunu doğrudan belirtmez. Ama yanıltıcı ve sahtekâr denebilir mi? Cevap, parayla kazanılan takipçi türüne bağlıdır:

  1. Parayla sahte takipçi kazanmak

Sahte takipçiler nedir?

Sahte takipçiler, hesabı olan kişinin gerçek kimliği olmadan oluşturulmuş hesaplardır. Mesela var olmayan bir kişinin adına hesap açarsam sahte bir hesaptır.

Bir kullanıcı bu tür sahte takipçi kazanmaya çalışırsa, kesinlikle kullanıcı şartları ihlal etmiş olacaktır. Bu gibi durumlarda Instagram genellikle sahte hesapları yasaklar veya devre dışı bırakır.

  1. Para ile gerçek takipçi kazanmak

Gerçek takipçiler nedir?

Gerçek takipçiler, aktif kullanıcılar tarafından kendi kimlikleri ile yapılan hesaplardır.

Bir kullanıcı bu tür gerçek takipçi kazanmaya çalışırsa, o zaman kullanıcı yukarıda belirtilen kullanıcı şartlarını ihlal etmeyecektir.

Instagram takipçileri satın almanın etkileri

Çok sayıda neden, Instagram takipçileri satın alma uygulamasını teşvik eder ve caydırır. Kuş bakışı açısından, daha fazla takipçi, daha fazla popülerlik anlamına gelir. Bu çok riskli bir kısayol.

Ancak son zamanlarda hem artıları hem de eksileri açısından ivme kazandı. Dalmanın doğru olup olmadığı konusunda daha bilinçli bir seçim yapmanıza yardımcı olmak için, işte avantajların ve dezavantajların küratörlüğünde bir listesi:

  • Instagram takipçileri satın almanın avantajları

    • Görünürlüğü artırır

Daha fazla Instagram takipçisi daha büyük bir alan demektir. Daha fazla takipçiye sahip markaların, farklı kullanıcıların geri bildirimin de görünme olasılığı yüksektir.

Instagram'ın algoritması, daha fazla takipçisi olan markaların, şirketlerin, influencer'ların vb. Erişimini ve görünürlüğünü artıracak şekilde çalışır. Bunun nedeni, daha fazla takipçinin güvenilirlik ve popülerlik izlenimi yaratmasıdır.

  • Başlangıçta güvenilir görünüyor

Çok kısa sürede güvenilirlik kazanmaya yardımcı olur. Bir avuç takipçiyle başlamak yerine hesabınız birkaç 'yüzlerce' veya 'binlerce' ile başlar. Daha yüksek takipçiler, daha fazla insanın o hesabı beğendiğini ve dinlediğini gösteriyor.

İnandırıcılık, çoğunluk etkisi nedeniyle gelir. Daha yüksek takipçiler daha yüksek beğenilirliği gösterdiğinden, aynı zamanda daha yüksek güven, değer ve güvenilirliği gösterir.

  • Sosyal kanıt oluşturur

Yaygın bir algı, Instagram takipçileri satın almanın algılanan sosyal kanıt oluşturmaya yardımcı olmasıdır.

Sosyal kanıt nedir?

Sosyal kanıt, bir kişinin belirli bir konu / alan üzerinde sahip olduğu yetkidir. Instagram'daki çok sayıda etkileyiciler ve şirket, bu sosyal kanıtı oluşturmak için takipçi satın alıyor ve içerik yayınlıyor.

Daha iyi anlamak için Instagram'da antika mobilya satan bir XYZ şirketi düşünün. XYZ yeni bir şirkettir ve bu nedenle 10.000 takipçi satın almaya karar verir. Şimdi XYZ, karantina altındaki antika ürünleri üzerinde çalışırken içtikleri yeni bir kahve türü hakkında bir resim yayınlıyor.

Bu resimler 10.000 kişiye ulaşıyor gibi göründüğü için trend bir konu haline gelecek. Şimdi XYZ kahve ve çalışma üzerine sosyal kanıt oluşturdu; antika mobilya, eşsiz kahve vb.

  • Kısa vadeli onaylar

Instagram'da iş yapan herhangi bir kullanıcı , onay anlaşmaları ister. Daha fazla sayıda Instagram takipçisi tam olarak bunu yapmaya yardımcı olur. İşinize hızlı bir başlangıç ​​yapmak için, takipçi sayınızı artırmak için takipçi satın almak, muazzam miktarda ciro anlaşması kazanmanıza yardımcı olabilir.

  • Instagram'da takipçi satın almanın dezavantajları

    • Pahalı

Instagram takipçileri satma işinde çok sayıda web sitesi yer almaktadır. Buzzed gibi bazı web siteleri 100 Instagram takipçisi için 3 $ 'dan daha az ücret alabilir ve hype 2500 takipçi için 30 $ alabilir.

Bu fiyatlar düşük görünüyor çünkü bu şirketler, herhangi bir etkileşim olmaksızın yalnızca etkin olmayan botlar olan takipçiler sunuyor, ancak Instagram takipçileri satın almanın kolaylığı, kullanıcıları genellikle tuzağına çekiyor ve sadece etkin olmayan ve bağlantısı kesilmiş botlar kazanmak için büyük miktarlarda harcama yapıyorlar.

Öte yandan, 'Instagram takipçileri satın al' gibi gelişmiş hizmetlerden yararlanmak için fiyatlar 1000 15.000 takipçi için 90-1350 $ arasında değişebilir. Bu pahalı bir seçenektir, ancak bunun nedeni, bu tür sitelerin aktif Instagram hesaplarına hatırı sayılır düzeyde etkileşim sağlamaya çalışmasıdır.

İyi Sosyal Medya Marketi olarak sizlere Instagram organik takipçi satın al ile hem uygun fiyata hem de en yüksek kalitede işlem imkanı sunuyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al