Discord İsim Rengi Değiştirme

Discord İsim Rengi Değiştirme

Discord İsim Rengi Değiştirme,Discord milyonlarca kullanıcıya sahip olan bir iletişim kanalı. Pek çok kullanıcı çeşitli amaçlarla discord uygulamasını tercih ediyor. Whatsapp ve Zoom gibi uygulamalara oranla daha fazla avantaja sahip olması son dönemlerde birçok kişinin discord uygulamasını tercih etmesine sebep oluyor. Onlarca kullanıcının aynı anda sohbet edebilmesi, ayarların daha fazla özelleştirilebilmesi ve aynı anda yayın açılabilmesi gibi nedenlerle discord daha fazla tercih ediliyor. Discor uygulamasında kullanıcıların en fazla kullandığı özelleştirme ayarlarıysa renk değiştirme. Renkli yazı yazma ya da kullanıcıların isimlerinin renklerinin ayarlanabilmesi gibi özellikler discord kanallarında önem arz ediyor. Bu durum discord uygulamasında bulunan kanal hiyerarşisinden kaynaklıyor. Bu özellik kullanıcılara çok fazla avantaj ve bilgi sağlıyor. Bu yazımızda discord isim rengi değiştirme nasıl yapılır detaylı olarak anlattık.

Discord İsim Rengi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Discord isim rengi değiştirme işleminin nasıl yapılacağı kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Rollerin hiyerarşini belirleyen isim değiştirme sayesinde hangi kullanıcının hangi kanallarda olduğu ya da skorunu görebiliyorsunuz. Bu gibi nedenlerden dolayı özellikle profesyonel olarak discord kullanan kullanıcılar bu özelliği araştırıyor. Örneğin 3 farklı kanal ve 3 farklı kullanıcı olduğunu varsayın. 3 kullanıcıdan 2’si tüm kanallarda bulunurken 1’i yalnızca 2 kanalda olsun. Bu durum kullanıcıların sahip olduğu rolleri değiştirir. Tüm kanallarda olan kullanıcılar tüm rollere sahipken 2 kanalda olan kullanıcı tek role sahiptir. Bu durum kullanıcıların isimlerinin renginde değişikliğe neden olur. Tüm rollere sahip olan kullanıcılar muhteşem turuncu rengini alırken 2 role sahip kullanıcı mavi renge sahiptir. Yani renkler ve roller discord uygulamasında ki hiyerarşiyi belirtir. Bu nedenle discord isim rengi kullanıcılar açısından önem arz eder. Aşağıdaki adımları izleyerek discord isim rengi değiştirme işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

  • Discord uygulamasında rolleri ayarlamak istediğiniz kanala erişin.

  • Ardından kanal ayarları kısmını açın.

  • Burada bulunan seçeneklerden ‘Roller’ yazan seçeneğe tıklayın.

  • Kanaldaki kullanıcılar burada listelenecektir.

  • İsim rengini değiştirmek istediğiniz kullanıcının üstüne tıklayın.

  • Renk seçenekleri arasından belirlemek istediğiniz renge tıklayın ve değişiklikleri kaydedin.

Bu kısımdan rollere göre kullanıcıların sıralamasını da yapabilirsiniz.

Discord hesaplarınızı zirveye taşımak isterseniz sizler için çok uygun fiyatlı discord Boost paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al